De virtuoze vogelzanggids

Nico de Haan
25,00
Op voorraad
SKU
9789021590592
Bindwijze: Paperback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Nico de Haan leert je in drie stappen vogelgeluiden herkennen. De virtuoze vogelzanggids bevat handige ezelsbruggetjes, vogelgeluiden en geheugensteuntjes voor het (leren) herkennen van de geluiden van bijna tweehonderd Nederlandse vogelsoorten. Voortbordurend op ‘De gewiekste vogelgids’ heeft De Haan de perfecte methode gecreëerd voor het begrijpen van vogelzang en -roep.

Deze gids is geheel interactief en staat boordevol QR-codes waarmee je het vogelgeluid kunt laten afspelen. Niet alleen is het eenvoudig om zo alle geluiden te beluisteren, Nico heeft bij elke vogel ook een speciaal geheugensteuntje voor je ingesproken! Probeer het maar! Scan de QR-code met de camera van je smartphone en open de internetpagina met het geluid van... de merel!

Een onmisbare vogelgids voor iedereen die op een gemakkelijke manier de vogeltaal wilt leren begrijpen.
Met prachtige illustraties van vogel- en natuurschilder Elwin van der Kolk.

over Nico de Haan

Nico de Haan heeft bijna dertig jaar bij Vogelbescherming te gewerkt. Nu heeft hij zijn eigen bedrijf waarmee hij TV- en radioprogramma's en documentaires ontwikkeld en vogelcursussen geeft. Nico de Haan presenteerde diverse tv-programma's over vogelkijken zoals Baardmannetjes. Nico de haan schreef diverse succesvolle vogelboeken waaronder de unieke De Gewiekste Vogelgids.

Elwin van der Kolk is bioloog en natuurschilder. Hij verzorgt illustraties voor talloze publicaties van o.a. Vogelbescherming en SOVON.

inkijkexemplaar
Meer informatie
Auteur(s)Nico de Haan
ISBN9789021590592
BindwijzePaperback
Aantal pagina's288
Publicatie datum20220405
Breedte147 mm
Hoogte207 mm
Dikte17 mm
Back to top