Diamond Point Rainbow ring

Adviesprijs 750,00 600,00
Op voorraad
SKU
NRCL231131PLU

Deze rainbow ring van Diamond Point dankt zijn naam aan het kleurrijke en speelse ontwerp. De ring is vervaardigd van 14 karaat geelgoud en is gezet met 11 verschillende saffieren. De kleuren symboliseren diversiteit, hoop en geluk. Mensen dragen deze ring om te laten zien dat ze trots zijn op wie ze zijn.

Lees meer
Levertijd 5-8 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Prachtige, kleurrijke Diamond Point ring
  • Vervaardigd uit 14 karaat geelgoud (circa 2,1 gram goudgewicht)
  • Gezet met 11 saffieren

Deze rainbow ring van Diamond Point dankt zijn naam aan het kleurrijke en speelse ontwerp. De ring is vervaardigd van 14 karaat geelgoud en is gezet met 11 verschillende saffieren. De kleuren symboliseren diversiteit, hoop en geluk. Mensen dragen deze ring om te laten zien dat ze trots zijn op wie ze zijn. De ring is gezet met 3 blauwe saffieren, 3 gele saffieren, 1 oranje saffier en 4 roze saffieren. De ring heeft een minimale breedte van 2 mm en een maximale breedte van 2.1 mm.

De ring wordt aangetekend en verzekerd verzonden via PostNL. Retourneren binnen 14 dagen.

Steendetails
Steensoort Blauwe Saffier Gele Saffier Oranje Saffier (bewerkt) Roze Saffier
Kleur        
Slijpvorm        
Helderheid        
Karaat 0.56 0.15 0.05 0.20
Aantal 3 3 1 4

 

Wat is mijn ringmaat?

Een ringmaat is een maat die staat voor de binnencirkel van een ring. Het is uiteraard belangrijk om de juiste ringmaat te weten. We denken meestal dat we onze ringmaat wel onthouden, maar dit vergeten we vaak. Verschillende landen gebruiken verschillende gestandaardiseerde systemen voor de ringmaat. Diamond Point gebruikt de Europese ringmaten, die staat voor het aantal millimeters van de binnencirkel van een ring. Maat 50 houdt dus in dat de binnencirkel van een ring 50 mm is.

Ringmaat bepalen met een andere ring
De meest eenvoudige manier is om een goed passende ring mee te nemen naar een juwelier bij jou in de buurt. Met een ringstok kunnen ze daar de juiste ringmaat goed opmeten. Het is ook mogelijk om zelf de binnenmaat (de diameter van de binnenkant van je ring) op te meten. Je vindt de maat vervolgens met behulp van de tabel. Omdat het millimeterwerk is, kan deze waarde toch afwijken van de juiste ringmaat. Let er ook op dat een brede ring wat strakker aanvoelt dan een smallere ring. Het is dan mogelijk dat je een ring van een maat groter ook goed past en dat zelfs je eigen maat te klein is. Andersom geldt dit ook: een heel smalle ring voelt ruimer aan dan een brede ring.

Over het merk

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben zij zich ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. Een weelderig gevoel van luxe overkomt je wanneer je een Diamond Point-sieraad omdoet. Diamond Point vertegenwoordigt elegantie en een hoogwaardige kwaliteit en hechten veel belang aan vakmanschap en tradities in een modern jasje.

Back to top