Diamond Point diamanten ring

Adviesprijs 1.595,00 1.275,00
Op voorraad
SKU
NRCL231132PLU

Deze solitair ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat geelgoud of witgoud en is gezet met een briljant geslepen diamant met een totaalgewicht van 0.40 ct. In een solitair sieraad wordt één enkele diamant gezet, die daardoor in het middelpunt van de belangstelling staat. De enkele diamant staat symbool voor de eenheid, puurheid en eeuwige liefde tussen twee mensen en is daarom geschikt voor verlovingen, jubilea en andere speciale momenten in het leven.

Lees meer
Levertijd 5-8 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Prachtige Diamond Point solitair ring 
  • Met 1 briljant geslepen diamant met een gewicht van 0,40 ct
  • Vervaardigd uit 14 karaat geelgoud of witgoud (circa 2,1 gram goudgewicht)

De solitair ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat geelgoud of witgoud en is gezet met een briljant geslepen diamant met een totaalgewicht van 0.40 ct. In een solitair sieraad wordt één enkele diamant gezet, die daardoor in het middelpunt van de belangstelling staat. De enkele diamant staat symbool voor de eenheid, puurheid en eeuwige liefde tussen twee mensen en is daarom geschikt voor verlovingen, jubilea en andere speciale momenten in het leven. De ring is gezet met 1 briljant geslepen diamant met een gewicht van 0,40 ct, de kwaliteit van de diamant is VS/J. De diameter van de diamant is circa 4.8 mm. De ring heeft een maximale breedte 2 mm tot 4,5 mm en een hoogte van 5 mm. 

De ring wordt aangetekend en verzekerd verzonden via PostNL. Retourneren binnen 14 dagen.

Wat is mijn ringmaat?

Een ringmaat is een maat die staat voor de binnencirkel van een ring. Het is uiteraard belangrijk om de juiste ringmaat te weten. We denken meestal dat we onze ringmaat wel onthouden, maar dit vergeten we vaak. Verschillende landen gebruiken verschillende gestandaardiseerde systemen voor de ringmaat. Diamond Point gebruikt de Europese ringmaten, die staat voor het aantal millimeters van de binnencirkel van een ring. Maat 50 houdt dus in dat de binnencirkel van een ring 50 mm is.

Ringmaat bepalen met een andere ring
De meest eenvoudige manier is om een goed passende ring mee te nemen naar een juwelier bij jou in de buurt. Met een ringstok kunnen ze daar de juiste ringmaat goed opmeten. Het is ook mogelijk om zelf de binnenmaat (de diameter van de binnenkant van je ring) op te meten. Je vindt de maat vervolgens met behulp van de tabel. Omdat het millimeterwerk is, kan deze waarde toch afwijken van de juiste ringmaat. Let er ook op dat een brede ring wat strakker aanvoelt dan een smallere ring. Het is dan mogelijk dat je een ring van een maat groter ook goed past en dat zelfs je eigen maat te klein is. Andersom geldt dit ook: een heel smalle ring voelt ruimer aan dan een brede ring.

Over het merk

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben zij zich ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. Een weelderig gevoel van luxe overkomt je wanneer je een Diamond Point-sieraad omdoet. Diamond Point vertegenwoordigt elegantie en een hoogwaardige kwaliteit en hechten veel belang aan vakmanschap en tradities in een modern jasje.

Back to top