Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Menu

Dost designstoelen

Rianne Koens ontwierp voor het Nederlandse designlabel Puik een moderne opvallende stoel met vriendelijke ronde vormen. Bij NRC is deze stoel met of zonder de bijpassende ottoman nu voordelig verkrijgbaar.

Beschikbare kleuren

Het ontwerp

De naam van de stoel verraadt waar het de ontwerper om te doen is. Dost betekent in het Turks ‘vriendschap’. Deze uitnodigende en behaaglijke fauteuil is geïnspireerd op een van onze meest basale menselijke behoeften: troost. Of je nu een etentje met vrienden hebt of gewoon ontspannen een krant wilt lezen, op de Dost diner stoel zit je behaaglijk.

Wilt u eerst proefzitten? Hiervoor kunt u terecht in de showroom van Puik in Amsterdam.

Rianne Koens is een Nederlands design talent. In 2011 studeerde ze cum laude af aan de Design Academy Eindhoven, en sindsdien heeft ze verschillende prijzen voor haar werk ontvangen. Ze woont en werk in Istanbul en vindt daar inspiratie voor nieuwe projecten. Ook de productie van de Dost vindt plaats in Turkije.

Over Puik Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn kleinmeubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert en coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. De eigenaren realiseerden zich dat Nederlandse designers goede producten maken, maar op eigen kracht helaas vaak niet het podium bereiken dat ze verdienen. Puik biedt aan hen een platform, maar ook aan de gevestigde namen.