Frederik Roijé kandelaar

Adviesprijs 149,00 119,00
Op voorraad
SKU
NRCL23112

Light my Fire is Frederiks vertaling van een archetype kandelaar uit sprookjes en vroegere tijden. Een compositie van cilindervormen die samensmelten en interessante details opleveren. Een middelpunt op tafel of eyecatcher op een dressoir. Deze kandelaar draagt vijf kaarsen. In het ontwerp zijn druipringen geïntegreerd. 

Lees meer
Levertijd 1-2 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Frederik Roijé's vertaling van een archetype kandelaar
  • Gemaakt van solide staal
  • Geproduceerd in Nederland

Kaarslicht geeft licht en warmte en staat symbool voor liefde. De fascinatie voor kaarslicht heeft Frederik Roijé geïnspireerd tot het ontwerpen van een nieuwe kandelaar. Light my Fire is Frederiks vertaling van een archetype kandelaar uit sprookjes en vroegere tijden. Een compositie van cilindervormen die samensmelten en interessante details opleveren. Een middelpunt op tafel of eyecatcher op een dressoir. Deze kandelaar draagt vijf kaarsen. In het ontwerp zijn druipringen geïntegreerd. Light my Fire is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en roze. Vervaardigd uit solide staal en geproduceerd in Nederland. 

Over het merk

Frederik Roijé studeerde in 2001 af aan de Design Academy in Eindhoven. In 2002 startte hij zijn eigen studio voor Industrieel Design in Amsterdam. Twee jaar later initieerde en stichtte hij de vereniging Lift op en sinds 2012 is hij Art Director en grondlegger van Nieuw Duivendrecht. Een productief ontwerper, met veel ideeën, een duidelijke visie en een tomeloze drive om Nederlands design op de wereldkaart te zetten.

Back to top