Glutenvrij koken en bakken

Frédérique Jules, Jennifer Lepoutre, Mitsuru Yanase
19,99
Op voorraad
SKU
9789022333440
Bindwijze: Hardcover
Voor 23:00 besteld, morgen in huis Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Wie kampt met een glutenallergie of -intolerantie moet zijn voedingspatroon vaak volledig omgooien. En dat is moeilijk, omdat het niet voor even maar voor je hele leven is. Maar één ding staat vast: ook wanneer je glutenvrij moet eten, kun je ervan genieten. En met dit boek vol heerlijke recepten lukt dat zeker. Leer de verschillende glutenvrije bloem- en meelsoorten kennen en bak er brood, bananencake, muffins met peer en amandel, madeleines of brownies mee. Serveer als voorgerecht Gemarineerde zalm met quinoa, Lenterolletjes of Quiche met gerookte eendeborst en gekaramelliseerde prei. Ga als hoofdgerecht voor Kalfsragout met zwarte rijst, Californische pizza, Gnocchi met salie of Gebakken kabeljauw met citroenrijst. Is er nog plaats voor een dessert? Een stukje cheesecake, een punt polenta-sinaasappeltaart of de ananas-mangocrumble zijn aanraders.
Meer informatie
Auteur(s)Frédérique Jules, Jennifer Lepoutre, Mitsuru Yanase
ISBN9789022333440
BindwijzeHardcover
Datum van verschijning20170208
Breedte190 mm
Hoogte238 mm
Dikte15 mm
Back to top