Hemels koken

Nicole Pisani
25,95
Op voorraad
SKU
9789461432315
Bindwijze: Hardcover
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Nicole Pisani, voormalig chef-kok van 'NOPI', laat met 'Hemels koken' zien hoe je een echt goede en creatieve thuiskok wordt. Haar originele recepturen zijn uitnodigend en smaakvol: van basisrecepten als het maken van krachtige bouillons tot en met kook technieken als pekelen, inleggen en fermenteren. Van elegante hoofdgerechten tot en met supersalades, lekkere lunchgerechten, feestmaaltijden en troostrijke desserts. Begin bij het trekken van een echt goede bouillon, leer dat boter alles samenbrengt en durf meer met zout. De kennis die Nicole Pisani in 'Hemels koken' doorgeeft, leert je om je eigen recepten te creëren. Maak de lekkerste gerechten: zeeduivelstaart met vijfkruidenboter, cupcakebrownies met bruine boter of dichtgeschroeide ossenstaart, gegaard in bouillon. Nicole Pisani geeft je 100 hemelse recepten die nooit vervelen. De op Malta geboren Nicole Pisani was jarenlang chef-kok van Yotam Ottolenghi’s restaurant 'NOPI' en Anna Hansen’s 'The Modern Pantry' en is een van de meest dynamische chef-koks van haar generatie. Eerder verscheen haar eerste kookboek 'Hemelse soepen'. *Dit boek is eerder verschenen met de titel 'Boter, botten, zout' en is een heruitgave.
Meer informatie
Auteur(s)Nicole Pisani
ISBN9789461432315
BindwijzeHardcover
Aantal pagina's224
Datum van verschijning20200501
Breedte198 mm
Hoogte253 mm
Dikte24 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (543.89 kB)
Back to top