Het ultieme hamburgerboek

Julius Jaspers
16,99
Op voorraad
SKU
9789048861200
Bindwijze: Hardback
Voor 23:00 besteld, morgen in huis Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het complete hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de perfecte hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Met meer dan 80 recepten van Julius en 12 grote chefs zoals Ron Blaauw en Jonnie Boer maak je de ultieme hamburger.
Meer informatie
Auteur(s)Julius Jaspers
ISBN9789048861200
BindwijzeHardback
Aantal pagina's256
Datum van verschijning20210409
Breedte175 mm
Hoogte248 mm
Dikte27 mm
Back to top