HOUE Click schommelstoel

399,00

Niet leverbaar

SKU
NRCVB21L1PLU

HOUE Click schommelstoel in zwart. Bij NRC krijgt u de bijpassende Eyelet bijzettafel in het zwart van HOUE (twv 99,-) er gratis bij.

Lees meer
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

HOUE CLICK schommelstoel in zwart. Bij NRC krijgt u de bijpassende Eyelet bijzettafel in het zwart van HOUE (twv 99,-) er gratis bij.

Bijna iedereen zit graag in een schommelstoel. Zowel volwassenen en kinderen. Want het lichaam rust door de schommelbewegingen. De CLICK buitenschommelstoel is eenvoudig, eerlijk en ergonomisch goed doordacht. De zwarte kunstof lamellen klikken zo vast en zijn eventueel te verwisselen. Dit meubel kan het gehele jaar buiten blijven staan. Het bamboe vereist wat meer aandacht: behandel deze delen af en toe met olie.

De EYELET tafels zijn gemakkelijk te verplaatsen naar waar ze nodig zijn. De EYELET bijzettafel heeft een speciaal afvoersysteem, waardoor het blad na een regenbui vrij blijft van water. De EYELET is gemaakt van gepoedercoat metaalen heeft een diameter van 45 cm.

HOUE is een Deens designhuis opgericht in 2007. Volgens eigen zeggen is hun filosofie betaalbare luxe wat ze bereiken door de juiste materialen en oplossingen te kiezen. Ze putten uit een trotse erfenis van Scandinavisch design en vakmanschap met een grote aantrekkingskracht. Elk detail, elke verbinding of elk onderdeel in de meubels wordt grondig gekozen of uitgevonden door het ervaren HOUE-team om een ​​uniek product te maken.

Specificaties
Afmetingen H:38/91,5 x W:64 x L:99,5 cm
Materiaal frame gepoedercoat grijs staal
Materiaal zitting (lamellen, evt. verwisselbaar) plastic
Materiaal armsteunen en runners bamboe
Ontwerp Henrik Pedersen
Back to top