i6158 Robotstofzuiger

Normale prijs 599,00 Speciale prijs 539,00
10% Korting
Op voorraad
SKU
NRCWS21E19

Met 30 jaar robotexpertise en voortdurende innovatie heeft iRobot® deze Roomba®-robotstofzuiger geoptimaliseerd om vloeren in huizen over de hele wereld grondig te reinigen.

Lees meer
Levertijd 1-3 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Met 30 jaar robotexpertise en voortdurende innovatie heeft iRobot® deze Roomba®-robotstofzuiger geoptimaliseerd om vloeren in huizen over de hele wereld grondig te reinigen.

  • Schoonmaken aangepast op uw leven
  • Werkt met Google home en Alexa
  • Maakt schoon hoe en wanneer je wil met Imprint Smartmapping
  • Geavanceerde mapping en voice controll
  • Krachtig reinigingssysteem

Volledige controle over uw schoonmaak
Met geavanceerde navigatie kan de i6 rommel en stof opruimen waar en wanneer je maar wilt. En net zo belangrijk, de stofzuiger kan dat blijven doen wanneer je dat maar wil. Deze stofzuiger past zich naadloos aan je leven aan.

Eenvoudige aansturing op specifieke gebieden
Ontbijtgranen op de grond? Kat die een potplant omstoot? De i6 kan zich richten op specifieke gebieden in verschillende kamers, zoals voor de bank of onder een tafel, voor eenvoudig, handsfree opruimen. Je stuurt de stofzuiger eenvoudig aan met je stem.

Klein beetje stof? Groter puin? Geen probleem.
Ervaar een uitgebreide reiniging met dubbele rubberen borstels voor meerdere oppervlakken en 10x de Power-Lifting Suction functie die vuil, puin en haren van huisdieren naar binnen zuigt waar het zich ook bevindt, samen met een Edge-Sweeping Brush om voor de details te zorgen.

Personaliseer je schoonmaak gewoonten
Leer de stofzuiger je schoonmaakgewoonten. De stofzuiger geeft gepersonaliseerde suggesties. Zo geeeft de stofzuiger ook dingen aan waar je misschien niet eens aan denkt - zoals extra schoonmaken tijdens het allergie (pollen) seizoen of wanneer je huisdieren verharen.

Reinigt rond uw huis en uw leven
De i6 rust niet voordat je vloeren schoon zijn. Met geavanceerde vSLAM®-navigatie brengt de i6 je huis in kaart om te navigeren in nette, efficiënte rijen. Als de batterij bijna leeg is, laadt hij zichzelf op en gaat hij verder waar hij was gebleven om ervoor te zorgen dat de klus geklaard wordt.

Werkt samen
Haal stofzuigen en dweilen van je lijst. Met de Imprint® Link-technologie kunnen de Roomba® i6-robotstofzuiger en de Braava jet® m6-robotdweil samenwerken om te stofzuigen en vervolgens in perfecte volgorde te dweilen, waardoor je vloeren zonder enige inspanning grondig worden gereinigd.

Specificaties

 

SKU i615840
Robot Afmetingen in CM 34 x 34.2 x 9.3
Robot gewicht (kg) 3.38
Filter Type High-Efficiency
Batterij Type Lithium-Ion
Bak volume 0.4 liter
De Irobot app
In de doos

Roomba® i6 Robot Vacuum
Home Base™ Charging Station
Snoer

Back to top