Joop Zoetemelk - Ongezien

Jacob Bergsma, Joop Holthausen, Peter Ouwerkerk
125,00
Op voorraad
SKU
9789083014081
Bindwijze: Hardcover

Gelimiteerde oplage van 1000 exemplaren! Met een voorwoord van Wilfried de Jong; een prachtige luxe bewaarcassette met daarin het gebonden boek van 320 pagina's, DVD en CD met uniek beeld- en geluidsmateriaal van de NOS. Een door Joop zelf gesigneerde oorkonde van echtheid en een door de UCI erkende replica van Joops WK-medaille uit 1985.

Lees meer
Levertijd 1-2 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Van deze édition extraordinaire zijn slechts 1000 exemplaren gemaakt. Dit is uw kans om een exmplaar van deze gewilde en unieke ode aan Nederlands beste wielrenner aller tijden te bemachtigen. De bewaarcassette bevat naast het boek Joop Zoetemelk Ongezien, een cd en een dvd met uniek geluid- en beeldmateriaal uit de archieven van de NOS, een door Joop Zoetemelk zelf ondertekend certificaat van echtheid, en een replica van zijn WK-medaille uit 1985.

Joop Zoetemelk Ongezien
Het boek bevat uniek materiaal uit de schatkamer van Zoetemelk. De gerenommeerde wielerjournalisten Jacob Bergsma, Joop Holthausen en Peter Ouwerkerk mochten uit de schatkisten van Joop zelf puttenen laten 40 jaar later geen detail over de Tour van 1980 liggen. Met nieuwe statistieken en oude herinneringen laten zij – onder meer – de Tour van ’80 etappe na etappe herleven. De 25 ritten plus twee rustdagen van de Tour van 1980 worden met infographics, statistieken, beeld, verhalen en verslagen tegen de achtergrond van Zoetemelks hele wielercarrière in kaart gebracht. Daarnaast zijn er prachtige beelden van topfotografen als Berry Stokvis en Cor Vos terug te vinden in het boek.

édition extraordinaire
De box bevat verder een, door de UCI erkende, replica van Joops gouden WK medaile van het wereldkampioenschap van 1985. Met een DVD en een CD met daarop uniek beeld- en geluidsmatriaal uit de archieven van de NOS en Radio Tour de France. Dit alles is voorzien van een Certificaat van Echtheid, gesigneerd door Joop Zoetemelk!
 

Video
Meer informatie
Auteur(s)Jacob Bergsma, Joop Holthausen, Peter Ouwerkerk
ISBN9789083014081
BindwijzeHardcover
Aantal pagina's320
Datum van verschijning20200331
Breedte333 mm
Hoogte399 mm
Dikte123 mm
Back to top