Kardemom en andere exotische specerijen

Chetna Makan
15,00
Op voorraad
SKU
9789048314034
Bindwijze: Hardcover
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Chetna Makan is bekend vanwege haar unieke recepten, waarin ze kleurige specerijen en andere Indiase ingrediënten aan traditionele westerse lekkernijen toevoegt.

Wat u ook maakt Wittechocoladetaart met pistache en kardemom, Koriander-kippakketjes; Chocolade-chilibrood, Koriander-muntchutney of Gestoomde rabarber-aardbeiencake met steranijs en kaneel Chetna's Indiase toevoegingen maken er iets exotisch van.

In dit boek staan niet alleen heerlijke traditionele zoete en hartige gerechten uit India, maar ook nieuwe recepten vol met de verrukkelijkste specerijen. Verdiep uzelf in de geschiedenis van de Indiase specerijen en leer zo alles over de combinatie van voedsel en smaakmakers.

Chetna Makan werd geboren in Jabalpur, een stad in Midden-India. Ze is afgestudeerd aan een mode-academie en werkte als modeontwerpster in Mumbai voordat ze in 2003 naar Engeland verhuisde. Ze bereikte de halve finale in het Britse tv-programma The Great British Bake Off 2014.
Meer informatie
Auteur(s)Chetna Makan
ISBN9789048314034
BindwijzeHardcover
Aantal pagina's240
Publicatie datum20170125
Breedte198 mm
Hoogte244 mm
Dikte28 mm
Bestanden bij dit product
Back to top