'Me stadsie, me kluppie emme wors': de trots van iedere Utrechter. En met de 'wors' wordt dan natuurlijk de beroemde Vocking leverworst (sinds 1891) bedoeld. Maar dat is niet de enige specialiteit uit het Utrechtse. Bergman's sprits (1888), Staffhorst jenever (1861) en Utrechtse theerandjes (1726) zijn bekende lekkernijen. En daarnaast de boerenmaaltijd Vijfschaft, melkmoes en kervelsoep. En uit de provincie: Spakenburgse paling met papstip, Amersfoortse Keesjes en Zeister Hernhuttertjes.
Historisch-nostalgische recepten voor oude en nieuwe bewoners van de Domstad en omgeving.
Meer informatie
ISBN
9789492821126
Aantal pagina's
64
Datum van verschijning
20200320
Breedte
120 mm
Hoogte
187 mm
Dikte
16 mm
Indien je problemen ondervindt bij het afrekenproces, probeer dan de pagina te verversen of de cookies van je browser te wissen..