Korting op zonnepanelen voor NRC-lezers

Al ruim duizend NRC-lezers ontdekten dat zonnepanelen een slimme én duurzame investering zijn. Zo vermijden de ruim 14 duizend 'NRC' panelen in 25 jaar ongeveer 44 miljoen kg CO2. Voor het vierde jaar op rij doen wij met Sungevity nogmaals een spectaculair aanbod, zodat ook u kunt profiteren!

Het exclusieve aanbod via NRC Webwinkel:

  • €30, - korting per zonnepaneel
  • Zwart premium paneel van Europese makelij met 20 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire vermogensgarantie
  • Plaatsing door Sungevity, één van de weinige Zonnekeur-erkende bedrijven
  • 10 jaar opbrengstgarantie

Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen

Hoe werkt Sungevity?
Sungevity combineert de internationale missie voor een schonere wereld met de kracht van lokaal ondernemerschap en globale technologie. Sungevity maakt de overstap naar zonnestroom makkelijk. Gewoon online, op een moment dat het u goed uitkomt. Het bedrijf staat bekend om haar unieke opbrengstgarantie, SunSure. Wekken uw panelen minder op dan voorspeld? Dan krijgt u van ons het verschil tussen geschatte en werkelijke opbrengst in euro’s terug. Daarnaast is Sungevity in bezit van hét keurmerk voor de zonnepanelen branche: Zonnekeur.

Hoe werkt een aanvraag?
Aanvraag gedaan? Dan neemt een zonne-expert van Sungevity binnen enkele dagen contact met u op.

Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen

21% btw retour
De btw op aanschaf van de panelen en de installatie (21 procent) kunt u in de meeste gevallen terugvragen. Voor de Belastingdienst is de eigenaar van panelen –die stroom levert aan het energiebedrijf – een ondernemer. En die kan btw terugkrijgen.

Eén op één verrekenen
Daarnaast is de salderingsregeling van kracht: zelf opgewekte stroom die u niet direct verbruikt, geeft u automatisch terug aan het net en ontvangt u een vergoeding voor. Dit wordt op jaarbasis verrekend met de stroom die u afneemt. De huidige salderingsregeling blijft geldig tot 2023. Daarna wordt de regeling stapsgewijs afgebouwd tot 2030. Hoe eerder u zonnepanelen aanschaft, hoe meer voordeel u nog haalt uit deze voordelige regeling.

De cijfers liegen er niet om

  • DNB bracht vorig jaar een rapport uit waaruit bleek dat elke duurzame investering in uw woning, uw woningwaarde evenredig laat stijgen
  • Zonnepanelen zijn nog nooit zo betrouwbaar en voordelig geweest volgens Milieucentraal
  • Zonnestroom stijgt explosief: volgens het CBS werd in april 40% meer zonnestroom verbruikt dan het voorgaande jaar

We hebben veel positieve reacties ontvangen van NRC-lezers die eerder zijn overgestapt op zonnestroom via Sungevity en NRC Webwinkel. Lees hier hun ervaringen.

Zonnepanelen kopen is duurzaam. Je energierekening gaat omlaag, je huis wordt meer waard en je draagt bij aan een schonere wereld. Met mijn elektrische auto rijd ik zoveel mogelijk op mijn zelf opgewekte zonnestroom. Dat noem ik slim investeren. – Robert Kleiburg

We hadden al zonnepanelen, maar de aanbieding van NRC Webwinkel en Sungevity was een goede reden het aantal panelen uit te breiden. Het contact met Sungevity was heel persoonlijk. Alles ging via de digitale snelweg, om het zo maar te zeggen. Dit was erg gemakkelijk en beviel mij erg goed. Ook de installatie ging uitstekend. Kortom: ik ben super tevreden! Sommige mensen vinden zonnepanelen op hun dak niet mooi. Ik kan mij daar niet druk over maken:  alle voordelen die zonnepanelen hebben, wegen daar bij lange na niet tegenop. - Cees van Alten.

Ik ben heel tevreden. Alles werkt naar behoren. Elke dag kijk ik op mijn computer hoeveel ik bespaard hebt, dat is een leuk spelletje. Daarnaast vind ik zonnepanelen een leuke manier om een goede bijdrage aan de wereld te leveren. - Franklin van Wijk.

Vraag een gratis en vrijblijvend advies aan

Back to top