Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de telefoon minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen zoveel mogelijk contact op te nemen via: klantenservice@nrcwebwinkel.nl

088 - 572 02 02 (optie 3)

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de telefoon minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen zoveel mogelijk contact op te nemen via: klantenservice@nrcwebwinkel.nl

088 - 572 02 02 (optie 1) 

Bowers & Wilkins PI4

 299,99

 199,00

Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd

 299,99

 199,00

* Vereiste velden

Productinformatie

De Bowers & Wilkins PI4 tijdelijk met €100 introductiekorting bij NRC Webwinkel!

Let op: deze actie is geldig tot 8 juni

Spectaculair geluid dat muziek een extra dimensie geeft
Geen last van storende geluiden door Active Noise Cancelling
Kraakheldere digitale gesprekken dankzij een ingebouwde microfoon
Ideaal voor sporten dankzij een ergonomisch ontwerp en zweetbestendig materiaal
De hele dag luisterplezier met een accu die wel 12 uur meegaat

Spectaculair geluid
De PI4 is het net geïntroduceerde top- model headphone van Bowers & Wilkins en ontworpen door dezelfde sound engineers achter de speakers van de legendarische Abbey Road Studio. Je krijgt dus een ongekende geluidskwaliteit die muziek een extra dimensie geeft.
Het hoogwaardige bluetooth aptX profiel zorgt ervoor dat de kwaliteit van de muziek optimaal wordt benut.
Ook de experts zijn te spreken over de geluidkwaliteit:
" Met deze headphones heeft Bowers & Wilkins goud in handen" - review op Hifi.nl

Active Noise Cancelling
Met deze headphones geniet je optimaal van je favoriete muziek zonder anderen tot last te zijn. Door Active Noise Cancelling werkt dat ook de andere kant op en leiden je huisgenoten jou ook niet af van je muziek of werk en heb je onderweg geen last van storende geluiden.
Uit de recensie van hifi.nl blijkt dat deze functie bij de PI4 bijzonder effectief is. Met de speciale app kun je het niveau van de noise-cancelling naar wens aanpassen.

Bellen en bewegen
Dankzij de ingebouwde microfoon zijn digitale gesprekken kraakhelder. Door goede ergonomie en de finish van zachte siliconen en rubber geniet je thuis, onderweg of tijdens het sporten van je muziek.

De hele dag luisterplezier
De accu van de PI4 gaat wel 12 uur mee, wat er voor zorgt dat je de hele dag onafgebroken kunt luisteren. Is de accu toch leeg? Dan zorgt een snellaad-functie er in 15 minuten voor dat je weer 3 uur door kunt luisteren.

Verbinden met geluidsdragers
De PI4 kan worden verbonden met iedere smartphone, tablet of laptop met bluetooth. Daarnaast is er voor Apple en Android telefoons een speciale app beschikbaar om de instellingen van de headphones te wijzigen.

Slimme functies
De oordopjes hebben sensoren die de muziek automatisch pauzeren of starten als je ze aan elkaar klikt of uit elkaar haalt. Met de speciale app kun je onder andere zelf het niveau van de noise cancelling bepalen en instellen na hoeveel tijd ze automatisch uitgeschakeld worden.

 

Recensie van klanten

tja.. Review door Bas
Beoordeling

Geluid is mooi. Noise cancelling valt tegen, microfoon voldoet niet. App is niet beschikbaar voor Android.

(Geplaatst op 25-05-2020)

Bij nader inzien toch te gek Review door Amelie
Beoordeling

De gemelde klachten over geluid bij bellen had ik aanvankelijk ook, maar die bleken oplosbaar. Hij stelt zich zelf in bij begin gebruik (oid). Aanvankelijk was telefonisch gesprek kansloos, maar dat paste zich aan na aantal testen. Geluid voor muziek is helemaal te gek, en videobellen en bellen gaat echt prima. Ik ben hier erg blij mee, want gevoelig voor geluidskwaliteit. Aanrader dus. Volgende versie hopelijk met equalizer? ;) enige nadeel: op straat gebruiken ervaar ik het als teveel afgesloten. Mooie mogelijkheid om dan noice reduction uit te zetten, en ambient pass through te activeren: echter, dat versterkt ook de wind, dus hoor je vooral wind.

(Geplaatst op 25-05-2020)

Goed geluid, slechte microfoon Review door Xiaan
Beoordeling

Inderdaad mooi geluid maar microfoon is slecht, slechter dan (gratis) oortjes die bij telefoon meegeleverd worden. Niet bruikbaar voor bellen. Ik had voor van B&W voor zo'n bedrag minstens een goede microfoon verwacht. Headset ga ik retourneren.

(Geplaatst op 25-05-2020)

Matig. Review door Isaac Neumann
Beoordeling

Zeer matig voor deze prijs. Oplader ontbreekt. Geen ramp maar toch. Microfoon is ondermaats voor telefoongesprekken. Comfort is goed. Geluid is een kwestie van smaak. Voor de popmuziek ongeschikt wegens het ontbreken van bassen. Opbergtasje had ook mooier en veiliger gekund.

(Geplaatst op 22-05-2020)

Fijne oortjes, matige microfoon Review door Marcel
Beoordeling

Geluidskwaliteit speakers is erg goed, draagcomfort is ook prima mede door de in extra bijgeleverde opzetstukjes. Microfoon levert echter klachten bij gesprekspartners over matige en blikkerige verstaanbaarheid. De ingebouwde laptop-mike werkt (helaas) beter.

(Geplaatst op 17-05-2020)

Mooi maar... Review door Meindert
Beoordeling

De oortjes zitten prima en het geluid is goed. Hij ziet er ook mooi uit. Maar...., de microfoon werkt nauwelijks. Er is geen (telefoon) gesprek mee te voeren. Jammer, maar ik hem terug gestuurd.

(Geplaatst op 16-05-2020)

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Bowers & Wilkins PI4

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden