Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Horloge Piet Hein Eek T40

 188,00

 149,00

Levertijd: 1-2 werkdagen
Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd

 188,00

 149,00

* Vereiste velden

Productinformatie

NRC presenteert de Tube Watch T40, het nieuwe, elegante ontwerp van Piet Hein Eek voor designmerk LEFF amsterdam.

Alleen bij NRC krijgt u nu gratis een extra bruine horlogeband (twv €39,-) zodat u de bandkleur zo vaak kunt wisselen als u wilt

 • Keuze uit de kleuren staal, zwart en messing met zwarte band
 • Gratis extra bruine band meegeleverd t.w.v. €39,-
 • Kast Ø 40 mm en 8,2 mm dik
 • Roestvrijstalen kast en een lens van mineraalglas
 • Waterbestendigheid 3 ATM / 30 meter
 • 2 jaar garantie

Het tegendraadse ontwerp van de Tube Watch heeft nu een verfijndere versie zonder dat het rauwe en industriële karakter van het ontwerp verloren is gegaan. De horloges uit deze T-serie zijn gebaseerd op de allereerste schetsontwerpen van Piet Hein Eek voor de Tube serie; bestaand uit de populaire Tube Clock, Tube Audio en de Tube Watch D-serie. Eerdere,eigenzinnige ontwerpen van Piet Hein Eek. Zijn startpunt voor het ontwerp van de horlogekast is een ringvormige extrusie-mal die vorm geeft aan het metaal bij het industriële proces van extruderen.
Door het uitgesproken ontwerp van de getande binnenring en de roestvrijstalen kast krijgt dit horloge een rauw en industrieel karakter waardoor het naadloos aansluit bij de onconventionele horloges van LEFF amsterdam. De lens is vervaardigd uit hoogwaardig mineraalglas en de 20 mm brede leren band is door het snelsluiting-systeem gemakkelijk zelf te vervangen.Op de kroon is door diamantslijpen Piet Hein Eeks typerende ‘gezicht’ logo aangebracht.


Over het ontwerp

Het tegendraadse ontwerp van de Tube Watch heeft nu een verfijndere versie, kleiner en platter, zonder dat het rauwe en industriële karakter van het ontwerp verloren is gegaan. De ¬horloges uit deze T-serie zijn gebaseerd op de allereerste schetsontwerpen van Piet Hein Eek voor de Tube serie; bestaand uit de populaire Tube Clock, Tube Audio en de Tube Watch D-serie. Eerdere, eigenzinnige ontwerpen van Piet Hein Eek. Zijn startpunt voor het ontwerp van de horlogekast is een ringvormige extrusie-mal die vorm geeft aan het metaal bij het¬industriële proces van extruderen. Deze inspireerde Piet Hein Eek tot de getande binnenring die de tijd aanduidt. De lens is vervaardigd uit hoogwaardig mineraalglas en de 20¬mm brede leren band is door het snelsluiting-systeem staal zwart messing gemakkelijk zelf te vervangen. Op de kroon is door diamantslijpen Piet Hein Eeks typerende ‘gezicht’ logo aangebracht.


LEFF amsterdam over haar horloges:

“Kwaliteit is van het grootste belang voor ons. We gebruiken altijd hoogwaardige materialen van een betrouwbare en verantwoorde bron. Al onze T-serie horloges zijn uitgerust met roestvrijstalen onderdelen, een geharde minerale lens en zijn waterbestendig tot 3 bar atm (30m). We werken nauw samen met ervaren fabrikanten die volledig achter het idee staan dat designstukken duurzaam moeten zijn. Al onze horloges worden stuk voor stuk gecontroleerd en getest om u ervan te verzekeren dat het voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen en uw verwachtingen.”


De kast

Het startpunt van Piet Hein Eek voor de voor het ontwerp van de horlogekast is een ringvormige extrusie-mal die vorm geeft aan het metaal bij het¬industriële proces van extruderen. Deze inspireerde hem tot de getande binnenring die de tijd aanduidt.


Het uurwerk

De horloges worden geleverd met een Japans quartz-uurwerk. Hoewel een oude uitvinding werden de eerste quartz-uurwerken in de jaren 70 in Japan door Seiko gemaakt en daar komen de beste nog steeds vandaan. Dit Seiko Y120 uurwerk maakt gebruik van een elektronische oscillator die wordt geregeld door een kwartskristal om de tijd bij te houden.
Kroon

De T-serie heeft een kroon die, wanneer volledig ingedrukt, ervoor zorgt dat het horloge waterdicht is tot 30 meter. Aan de kroon is door Piet Hein Eek een leuk klein detail toegevoegd - als je goed kijkt, kun je het iconische logo van Piet Hein Eek te zien. En natuurlijk is de kroon van de Tube Watch, net als de rest van uw horloge gemaakt van roestvrij staal.
Beschikbare kleurenhorloge piet hein eek

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Horloge Piet Hein Eek T40

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden