Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 02 02 (optie 3)

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 (optie 1) 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Serious Coffee espressomachine

 3.995,00
Levertijd: Op afspraak
Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd

Productinformatie

De ultieme espressomachine voor thuis

Nu met gratis bijpassende accessoires ter waarde van €520
Italiaanse high-end koffiemolen Eureka Mignon
Hoogwaardige stalen koffiepons, kwast en melkkan
1kg Stonemountain Brazil koffiebonen, een perfecte match voor de machine

De geavanceerde Serious Coffee espressomachine is door de Nederlandse innovator Fred van Gelderen en de barista Hans Koot ontwikkeld met als doel het zetten van de perfecte koffie voor thuis. Doordat slimme gepatenteerde technieken worden gecombineerd met hoogwaardige componenten, is de opwarmtijd van deze machine teruggebracht naar slechts 6 minuten. Het traditionele probleem van professionele espressomachines voor thuisgebruik, de opwarmtijd van ruim een half uur, wordt hiermee opgelost.

Over de machine
De espressomachine is uitgerust met een bijzondere, zelfontwikkelde en gepatenteerde zetgroep. Hierdoor is de machine in staat om de kwaliteit van een saturated group machine te benaderen met een eenvoudigere techniek en voor een lagere prijs. Doordat het koffiezetgedeelte van de boiler is gekoppeld aan de zetgroep wordt er een zeer stabiele massa gecreëerd.

De techniek
De machine bevat 2 boilers en meerdere PID regelaars voor een maximale temperatuurstabiliteit. De temperatuur van de koffiewater-boiler en de kracht van de stoomboiler zijn door de barista te wijzigen om de optimale smaak van elke koffiesoort te benutten.
Het ruim dimensioneren van de verschillende sleutel elementen levert grote voordelen op voor de algehele performance van de machine. Zo heeft de machine bijvoorbeeld zeer veel vermogen achter de hand, maar liefst 4400W. Dit vermogen wordt door slimme software wordt gedoseerd ingezet waar dit het meeste nodig is zonder het net over te belasten. Deze software zorgt er ook voor dat wanneer beide boilers aan staan deze ook snel opwarmen.

Veelzijdig en gerbuiksvriendelijk
De heetwaterboiler kan onafhankelijk van de rest aan en uit gezet worden, dat zorgt ervoor dat de machine ook als cooker gebruikt kan worden. Ook zorgt dit ervoor dat indien er geen stoom nodig is, enkel het koffiezetgedeelte opgewarmt hoeft te worden, in dat geval kan er binnen 6 minuten koffie worden gezet. Indien ook de stoompijp gebruikt moet worden voor een latte macciato of cappuccino bedraagt de totale opwarmtijd 7-8 minuten, uniek voor een espressomachine in deze prijsklasse en daardoor ideaal voor thuisgebruik. Ook het koffiezetgedeelte kan apart aan of uit worden gezet. De machine warmt dan nog sneller op. Uiteraard kunnen ze ook gelijktijdig aan staan.
Dankzij de Serious Coffee espressomachine geniet u thuis van de perfecte koffie.

Levering
Na bestelling kan de machine kosteloos op afspraak worden thuisbezorgd. Kiest u ervoor om de machine op te halen dan ontvangt u een gratis barista-cursus.

Bezichtigen
Wilt u de machine eerst bezichtigen en uitproberen voor aanschaf? U bent op afspraak welkom in de showroom nabij Breda. Mail voor een afspraak met klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Specificaties
RVS behuizing, richtingloos geslepen
Afmetingen: 333mm (b) x 460mm (h) incl. pijp x 434mm (d) incl. driptray
Ledig gewicht: 32 kg
Vermogen: 4400W
Minimale opwarmtijd: 6 minuten
Cool-touch stoom en heet water kranen
Gepatenteerde zetgroep zwaar verchroomd
Zetgroep massa: 5kg
RVS koffieboiler inhoud: 1.1 liter
RVS heetwaterboiler inhoud: 2 liter, max. 2 bar druk
Watertank inhoud: 3.5 liter
Professionele (stille) rotatiepomp
Inox coil verwarmingselementen
Status indicatie d.m.v. gekleurde led-schakelaars


Recensie van klanten

Voortreffelijke espresso Review door John Goossen
Beoordeling

Toegegeven, ik heb alleen espresso uit dit apparaat geproefd en niet de machine zelf geprobeerd - maar voortreffelijk is toch wel een passende woordkeus. Gedurfd design zonder de E61 zetgroep!

(Geplaatst op 14-03-2020)

Fantastische koffie Review door Arnoud van den Brink
Beoordeling

Na al heel wat heerlijke koffie van dit prachtig modern strak vormgegeven apparaat te mogen hebben gedronken, kan ik niet anders dan een maximum score toekennen! Aanrader

(Geplaatst op 07-03-2020)

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Serious Coffee espressomachine

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden