Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Sloffen Feston Brown

 54,95

 42,00

Levertijd: 1-2 werkdagen
Verzendkosten: € 4,95 per bestelling

Productinformatie

Indien uw maat er bij het bestellen niet meer tussen staat, betekent dit dat deze maat is uitverkocht.

Nooit meer koude voeten met de sloffen van Esgii
Bij NRC zijn we fan van wol, net als in Mongolië. Daar weet men als geen ander dat dit natuurlijke materiaal je voeten warm en comfortabel houdt. De soepele leren zool en een extra laag vilt daarboven maken deze sloffen het perfecte schoeisel voor binnenshuis.

 • 100% vilt

Dit model is geschikt voor zowel mannen als vrouwen omdat ze vanaf maat 42 ook geschikt zijn voor iets bredere (mannen)voeten. De sloffen vallen naar onze mening zeker een halve maat kleiner, houdt u hier rekening mee als u gaat bestellen. Ze zijn niet geschikt voor extreem brede voeten of voeten met een zeer hoge wreef.

Esgii en Angel Felting
De sloffen zijn ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Esgii en het Mongoolse bedrijf Angel Felting. Het kleine bedrijf Angel Felting specialiseert zich in het maken van vilten sloffen en doet dit op een wijze zoals we dit allemaal zo graag zien: met respect voor dier, mens en milieu, als onderdeel van de lokale gemeenschap. Het woord Esgii betekent in het Mongools 'vilt'. Annelies Hendriks startte in 2010 haar bedrijf Esgii na een reis naar Mongolië waarna zij de passie die zij al voor textiel had, bedrijfsmatig kon voortzetten. Het bedrijf importeert op fair trade basis direct bij de makers, financiert de bestellingen vooraf, en betaalt een prijs die in een gezonde verhouding staat tot de productiekosten.

 

 

sloffen 


Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Sloffen Feston Brown

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden