Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

 29,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd

Productinformatie

De originele solar lamp uit Zuid-Afrika
Alleen bij NRC 5 euro korting bij aankoop van elke 2e lamp + gratis verzending!


Sonnenglas komt uit Zuid-Afrika en heeft daar een echte cultuurstatus: milieuvriendelijk en heel handig als er geen stroom is. Deze weckpot is namelijk voorzien van 4 led-lampjes die zich opladen middels de zonnecellen in het deksel. ’s Avonds geeft de pot een sfeervol effect en kunt u ze ook ophangen aan de beugel van de pot.
Met een aantal potten creëert u een idyllische sfeer in de tuin. De pot kan eventueel gevuld worden, met bijvoorbeeld zand en mooie schelpen.

1 uur zon levert 1 uur verlichting op en de pot brandt maximaal 12 uur. Het licht is zo helder dat je er ook bij kunt lezen. En mocht de zon niet schijnen, kan de pot ook middels een USB-lader (niet meegeleverd) opgeladen worden.

-        Hoogwaardig handwerk
-        Glas 100% recyclebaar
-        Gemaakt van 70% plaatselijk materiaal
-        Schept en garandeert banen in Zuid-Afrika
-        Al 5 designprijzen gewonnen

Niet alleen het glas is transparant, de productievoorwaarden zijn het ook:

Het SONNENGLAS® is een echt hightech product uit Zuid-Afrika dat voor een groot deel met de hand gemaakt wordt. Het werd ontwikkeld als een volwaardige lichtbron voor mensen in stroomloze gebieden. SONNENGLAS is gemaakt op een sociale en duurzame manier.
Vandaag de dag hebben 70 mannen en vrouwen in Johannesburg dankzij Sonnenglas een vaste baan en toekomstperspectief. Deze mensen krijgen een eerlijk loon, sociale verzekeringen en pensioenrechten. Het Sonnenglas Fonds, opgericht in 2014, financiert trainingen voor de staf. 
logoHet bedrijf streeft naar een wereld waar energie duurzaam wordt en handel eerlijk is. Ze willen bewijzen dat lokale producten succes kunnen hebben in de wereldmarkt en zet zich in om elke dag de beste solar lamp te maken.

Specificaties
Gebruik: binnens- en buitenshuis. Rubberen afdichting verhindert het binnendringen van vocht. Toch is het beter om hem niet uren in de regen te laten staan. 
Hoogte: ca. 18 cm. / diameter: ca. 11,5 cm. / inhoud: 1 liter.
Gewicht: ca. 700 g.
Onderdelen: 1 fotovoltaïsche module (3 V, 135 mA). 1 Li-Ion accu (3,7 V, 600 mAh). 4 LEDs. Aan-/uit-magneetschakelaar. Edelstalen schroefring. Weckglas. Draadframe. Vanaf s/n 1.230.633: Micro-USB stopcontact om de batterij op te laden (kabel niet bijgeleverd)
Uitgangsvermogen 120 mW. Lichtopbrengst: 19 lm. Kleurtemperatuur: 4000 Kelvin.
Accu-management: ter bescherming van de accu's gaat het sonnenglas automatisch uit, als de acculading onder 15% daalt.
Levensduur: de accu's zijn bestemd voor minstens 500 laadcycli. Bij gangbaar gebruik bedraagt de levensverwachting ca. 4 jaar.
Garantie: 1 jaar garantie vanaf aankoopdatum op basis van vervanging (elektronische componenten). De AVV zijn van toepassing.
Land van oorsprong, productie: ontwikkeld en geproduceerd in Zuid-Afrika.

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Sonnenglas

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden