Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Twin bijzettafel by Lassen

 267,00

 209,00

Levertijd: 8 a 10 werkdagen
Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd

 267,00

 209,00

* Vereiste velden

Productinformatie

De bijzettafels Twin kenmerken zich door hun minimalistische vormtaal. Strak, vierkant en met een omkeerbaar tafelblad met verschillend gekleurde oppervlaktes. Deze bijzettafels passen in elk modern interieur. Het omkeerbare blad ligt in een kubusvormig frame gemaakt van 6mm dik zwart gepoedercoat staal. Aan de ene zijde is het blad van zwart gebeitst essenhout. De ommezijde is gemaakt van licht grijs melamine. Deze bijzettafels worden in Denemarken ontworpen en gemaakt door het familiebedrijf by Lassen. Een meubelbedrijf dat de nalatenschap van de iconische Deense architecten Flemming en Mogens Lassen in productie houdt en op basis van hun tijdloze ideeën nieuwe ontwerpen maakt. Een bijzettafel, een nachtkast of meerdere exemplaren gecombineerd tot salontafel. De mogelijkheden van Twin laten zich slechts beperken door uw verbeeldingskracht.

Bij NRC Webwinkel ontvangt u 20% korting op de aanschaf van deze bijzettafels. De tafels zijn leverbaar in drie verschillende formaten: een kubus van 35 cm, een kubus van 42 cm of een rechthoek van 49 centimeter breed. Of u bestelt een set van de drie verschillende tafels en u ontvangt een korting van 25%.

omkeerbaar tafelblad
makkelijk te combineren
ontworpen en geproduceerd in Denemarken
vakmanschap van familiebedrijf

 • Twin 35 van 267,- voor 209,-
 • Twin 42 van 301,- voor 239,-
 • Twin 49 van 361,- voor 289,-
 • Set Twin van 929,- voor 695,-


Over by Lassen
By Lassen is een Deens meubelbedrijf opgericht in 2008 door Sören Lassen met het doel om de ontwerpen van de visionaire architecten Mogens en Flemming Lassen weer onder de aandacht van het grote publiek te brengen. De Lassen-broers maakten, samen o.a. Arne Jacobsen, Finn Juhl, Louis Poulsen, deel uit van het Deense functionalisme, een enorm invloedrijke architectuurstroming uit het midden van de 20ste eeuw. Het bedrijf kamt regelmatig de archieven, laden en kasten uit op zoek naar ontwerpen van meubels en accessoires ontworpen door Mogens en Flemming die misschien niet eerder in productie zijn genomen. Daarnaast worden de ontwerpen van kleinzoon Søren Lassen een steeds belangrijker onderdeel van de by Lassen-collectie. Ontwerpen die voortbouwen op de ontwerpvisie van Mogens en Flemming Lassen.

De kernwaarde van by Lassen is het verbreiden van goed design, of dit nu van een historisch of hedendaags ontwerp is. Dit wil het bedrijf ook laten terugkomen in het productieproces. De ontwerpen worden daarom daar waar het kan in de oorspronkelijke materialen geproduceerd. De fabricage gebeurt zoveel mogelijk lokaal. Daardoor kan het bedrijf tegelijk een hoge productiekwaliteit waarborgen en er voor zorgen dat het vakmanschap van de lokale meubelmakers blijft bestaan. Of zoals Mogens Lassen zelf zei: "Good craftsmanship must be valued."

Vandaag de dag staat het bedrijf onder leiding van Nadia Lassen de achterkleindochter van Mogens Lassen.

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Twin bijzettafel by Lassen

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden