Lightswing

Normale prijs 109,95 Vanaf 95,00
Op voorraad
SKU
NRCE221709PLU

Eenvoudig en op elk moment je hanglamp(en) verplaatsen zonder gereedschap!

Lees meer
Levertijd 1-3 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Eenvoudig en op elk moment je hanglamp(en) verplaatsen zonder gereedschap, dat kan met de Lightswing®. Het systeem zorgt ervoor dat je hanglampen eenvoudig naar een andere positie kunt verplaatsen. Je hangt de Lightswing ® één keer op en daarna heb je de volledige vrijheid om je lamp te verplaatsen naar een zelf gekozen plek. Het systeem draait 360° en kan verschuiven naar links en rechts voor een optimaal bereik. Je hanglampen bewegen nu moeiteloos mee met je interieur!

  • Beschikbaar in 2 kleuren
  • Verkrijgbaar in 2 lengtematen
  • Uniek en stijlvol Nederlands design
  • Draaibereik van 360°
  • Universeel

Hoe werkt de Lightswing®
Eenvoudig het aansluitpunt van je hanglamp verplaatsen.
De Lightswing® bevestig je aan het plafond, vaak over het bestaande lichtpunt. Wanneer het systeem hangt, kun je de Lightswing® draaien en schuiven naar de plek waar de lamp moet hangen. De afstand die je kunt overbruggen is afhankelijk van de Lightswing® die je kiest. Na het positioneren bevestig je de hanglamp aan de Lightswing®. Hangt alles op z’n plek, maar besluit je toch om je interieurindeling te veranderen? Geen probleem. De Lightswing® kun je gewoon mee schuiven en draaien. Zo hangt jouw lamp altijd op de juiste plek.

Kies zelf een passende hanglamp
De Lightswing® is geschikt voor 1 of 2 hanglampen die aan één snoer hangen. Heb je een hanglamp met nog een extra ketting of staaldraad? Ook die kunnen aan de Lightswing® worden bevestigd. Afhankelijk van de Lightswing® die je kiest, kan deze hanglampen van max. 2.5 kg of 3.5 kg dragen. Het lampsnoer wordt bevestigd aan een los onderdeel van de Lightswing. Deze Quick Release kun je zo in en uit de Lightswing® schuiven. Wil je een andere lamp ophangen, de huidige eens grondig poetsen of wil je ‘m uit de weg hebben tijdens een feestje? Gewoon even loskoppelen.

Kies de Lightswing® die bij jou past
Bij NRC verkrijgbaar in 2 lengtes en 2 kleuren.
De Lightswings® worden geleverd in 2 kleuren: mat zwart en mat wit. Daarnaast heb je de keuze uit 2 lengtematen: 90 cm of 110 cm. Bij de 110 cm is de afstand die je kunt overbruggen groter én bij de Lightswing voor twee lampen van 110 cm hangen je lampen verder uit elkaar dan bij de Lightswing voor twee lampen van 90 cm.

 

Product video
Back to top