Loop.a life Denim Sjaal

Normale prijs 69,00 Speciale prijs 55,00
20% Korting
Op voorraad
SKU
W101943500

De Loop.a life Denim Scarf in de diepe kleur darker indigo is een dunne omslagsjaal voor dames en heren, gemaakt van 100% gerecyclede Jeanday garen.

Lees meer
Levertijd 1-3 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Volledig circulair
  • 100% gereyclede Jeanday garen
  • Verantwoord geproduceerd zonder gebruik te maken van verfstoffen, chemicaliën en water

De Loop.a life Denim Scarf in brighter blue is een dunne omslagsjaal voor dames en heren, gemaakt van 100% gerecyclede Jeanday garen. Zacht, stoer en perfect voor Hollandse zomeravonden op het terras of in de tuin. Gemaakt van 49% gerecyclede - lokaal ingezamelde - jeans, 50% van gerecyclede PET flessen en 1% van gerecycled elastaan. Als drager van deze sjaal help jij letterlijk mee met het verkleinen van de textiel afvalberg in Nederland!

Over het merk

Loop.a life maakt goed ontworpen, kwalitatieve en tijdloze items die zowel comfortabel, stoer als stijlvol zijn. Het merk is onderdeel van het moederbedrijf Brightloops, dat zich richt op het zo lokaal mogelijk ontwikkelen en produceren van circulaire garens en textiele eindproducten (kleding, accessoires en interieur-textiel).

‘Het is onze missie om de kleding- en textielindustrie circulair en écht duurzaam te veranderen om bij te dragen aan een schone en groene planeet. Wij geloven in het verwerken van meer lokale reststromen, dichterbij produceren en de potentie van onze lokale maakindustrie. Via Loop.a life staan we in direct contact met de consument. Zo bereiken we meer mensen, verwerken we meer lokale reststromen en creëren we meer impact’.

Back to top