Loop.a life Summer Sweater Dames

Niet leverbaar
SKU
NRC22L062PLU

De duurzame zomertrui van Loop.a life is gemaakt van circulaire Cotton2cotton garen. Cotton2cotton is 100% natuurlijk en is gemaakt van afgedankte katoenen kleding en vezels van de eucalyptusboom.

Lees meer
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Volledig circulair
  • 100% natuurlijke garen en 40% lokale reststromen
  • Verantwoord geproduceerd zonder gebruik te maken van verfstoffen, chemicaliën en water

De duurzame zomertrui van Loop.a life is gemaakt van het circulaire Cotton2cotton garen. Cotton2cotton heeft een 100% natuurlijke basis en is gemaakt van afgedankte katoenen kleding en vezels van de eucalyptusboom. De truien worden geproduceerd zonder opnieuw te verven of chemicaliën te gebruiken. Bovendien wordt tijdens het productieproces bijna geen water gebruikt. De zomerse trui heeft korte mouwen die net over de elleboog vallen en een mooie ronde hals. Het breisel heeft een mooie steek met een reliëf patroon. Verkrijgbaar in de kleuren Mint, Tomato en Kit. 

Wasvoorschriften
De trui is wasbaar op een fijnwasprogramma op een temperatuur van 30 graden. Gebruik geen bleekmiddel of droogtrommel. Laat de trui liggend drogen en strijk hem indien nodig weer netjes in vorm aan de binnenkant. Zo geniet je nog langer van deze duurzame trui.

Over het merk

Loop.a life maakt goed ontworpen, kwalitatieve en tijdloze items die zowel comfortabel, stoer als stijlvol zijn. Het merk is onderdeel van het moederbedrijf Brightloops, dat zich richt op het zo lokaal mogelijk ontwikkelen en produceren van circulaire garens en textiele eindproducten (kleding, accessoires en interieur-textiel).

‘Het is onze missie om de kleding- en textielindustrie circulair en écht duurzaam te veranderen om bij te dragen aan een schone en groene planeet. Wij geloven in het verwerken van meer lokale reststromen, dichterbij produceren en de potentie van onze lokale maakindustrie. Via Loop.a life staan we in direct contact met de consument. Zo bereiken we meer mensen, verwerken we meer lokale reststromen en creëren we meer impact’.

Maattabel

De trui valt normaal.

Back to top