Tivoli Model One Digital (Gen. 2) streaming radio

Adviesprijs 349,00 Speciale prijs 259,00
26% Korting
Op voorraad
SKU
850013894376
Levertijd 1-2 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Eenvoudig en klassieke ontwerp
  • Toekomst bestendige DAB+ radio met streaming audio
  • Handgemaakte walnoot houten kast
  • Eenvoudige bediening
  • Muziek af te spelen vanaf elke app met ingebouwde ondersteuning

De moderne stijl met de nieuwste ingebouwde technologie, de Model One Digital  (Gen. 2) streaming radio maakt eenvoudig verbinding met WiFi met AirPlay 2 en Chromecast om muziek af te spelen vanaf elke app met ingebouwde ondersteuning. Schakel over naar de radiomodus en geniet van je lokale uitzendingen met de befaamde ontvangst van Tivoli Audio of maak snel een verbinding met een apparaat via Bluetooth®.

Het eenvoudige en klassieke ontwerp van de de Model One Digital  (Gen. 2) is een fusie tussen de digitale functies van DAB+ en de gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen van de traditionele radio. Daarnaast kun je naast de bekende FM zenders ook extra zenders als Classic FM en NPO Soul & Jazz beluisteren. Tivoli de Model One Digital  (Gen. 2) vat in een kenmerkende handgemaakte walnoothouten kast, één wijzerplaat, twee knoppen en een displayscherm, zodat alleen wat je echt nodig hebt recht voor je is. .

Streaming audio
Stream audio van alle door AirPlay 2 en Chromecast ondersteunde diensten, zoals Spotify®, Apple Music, Google Play, Tidal, Deezer, Pandora, TuneIn, en meer.
Dit product kan verbinding maken met andere AirPlay 2 en Chromecast luidsprekers.

DAB+ in stijl
Een radio met DAB+ technologie biedt meer keuze aan radiostations, digitale geluidskwaliteit en in bijna heel Nederland gratis ontvangst van radiostations. Navigeren gaat eenvoudig op alfabet. Net als bij FM heb je geen abonnementskosten en geen gedoe met registreren of inloggen. Alleen maar afstemmen op je favoriete radiostation en radioluisteren in digitale geluidskwaliteit. Daarvoor heb je wel een DAB+ radio zoals deze de Model One Digital  (Gen. 2)  nodig. Bovendien kun je naast de bekende zenders, tal van extra radio zenders beluisteren.

Eenvoudig en klassiek ontwerp
Het eenvoudige en klassieke ontwerp van de de Model One Digital  (Gen. 2)  creëert een evenwicht tussen de digitale functies van DAB/DAB+ en de gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen van de traditionele radio.

Eenvoudige bediening
Naast de basisbediening voor bron, afstemming en volume, heeft Tivoli Audio eenvoudig te gebruiken voorkeurszenders toegevoegd, waarmee je tot 5 zenders op elke bron kunt opslaan. De radio wordt geleverd met een afstandsbediening, die toegang geeft tot extra functies, zoals een wekker en display-instellingen.

Muziek afspelen
De de Model One Digital  (Gen. 2) biedt DAB/DAB+ en FM-radio. Als je draadloos naar jouw eigen muziek wilt luisteren, kun je eenvoudig Bluetooth-apparaat aansluiten of kiezen via een van de ondersteunde streaming diensten. Voor luisteren via een kabel beschikt de de Model One Digital  (Gen. 2) over een extra lijningang en een hoofdtelefoonuitgang.

Het Merk

Tivoli Audio is ontstaan in 2000 in Boston met slechts één radio. Vandaag de dag delen ze hun passie voor muziek en design over de hele wereld. De producten zijn gemaakt om harmonie te brengen tussen kwaliteitsaudio en design, in de overtuiging dat beide even belangrijk zijn en dat de één niet voor het ander moet worden opgeofferd. Tivoli Audio producten zijn geperfectioneerd om prachtige muziek te leveren.

Product video
Specificaties
Afmetingen 11,5 x 22,2 x 14 cm
Gewicht 1,55 kg
Garantie 2 Jaar
Algemeen DAB/DAB+
  FM
  Bluetooth®, WiFi, AirPlay 2 en Chromecast ingebouwd, Spotify® Connect
  Hulpingang Aux-ingang
  Analoge hands on bediening
  Gestroomlijnde navigatie door eenvoudige hands-on bediening
  Stream audio van alle door AirPlay 2 en Chromecast ondersteunde diensten, zoals Spotify®, Apple Music, Google Play, Tidal, Deezer, Pandora, TuneIn, en meer
  Afstandbediening incl. batterij
  Stoffen speaker grill
  Hoogwaardig LED-scherm
Back to top