MUD Jeans Regular Bryce

Adviesprijs 129,95 99,00
Op voorraad
SKU
Regular Bryce

De Regular Bryce is de klassieke jeans van MUD Jeans. Deze jeans met rechte pijpen en een middelhoge taille is perfect voor elke gelegenheid. Zowel voor een casual look of juist meer aangekleed.

Lees meer
Levertijd 1-3 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Circulaire jeans
  • Biologisch katoen, geen pesticiden 
  • Eerlijke en veilige productie
  • Gemaakt van oude MUD Jeans 

De Regular Bryce is de klassieke jeans van MUD Jeans. Deze jeans met rechte pijpen en een middelhoge taille is perfect voor elke gelegenheid. Zowel voor een casual look of juist meer aangekleed. De Authentic Indigo, de mid blauwe kleur, is de traditionele no nonsense kleur van MUD Jeans, gewassen met een laser techniek en daardoor erg duurzaam. De kleur Strong Blue ontstaat door de diepblauwe indigo stof één keer te wassen. Deze minimale behandeling is beter voor het milieu en behoudt de donkere kleur van de spijkerbroek. Door oude spijkerbroeken te recyclen, biologisch katoen te gebruiken en giftige chemicaliën, zoals PP-spray, te elimineren, zijn de spijkerbroeken van MUD Jeans beter voor het milieu. En dankzij innovatieve productie- en verftechnieken kan water worden bespaard in de productieketen. De stof- en jeansfabrikant recyclen 100% van hun productiewater, waardoor milieuvervuiling wordt geëlimineerd. De Tunesische jeanspartner filtert het water door middel van omgekeerde osmose, het residu wordt gebruikt om bouwmaterialen te maken.

Over het merk

De kwalitatieve spijkerbroeken van MUD Jeans bevatten gerecyclede jeans, biologisch katoen en een klein percentage stretch voor comfort. MUD Jeans is een denim pionier en pakt de vervuilende mode-industrie aan. Met eerlijke fabrieken en circulaire productie laat MUD Jeans zien hoe het ook kan. Iedere oude broek wordt na gebruik gerecycled, zo bespaar jij gemiddeld 93% water!

Video impressie
Maattabel
Back to top