MUD Jeans Skinny Hazen

Normale prijs 119,95 Vanaf 95,95
Op voorraad
SKU
MUDJeansSkinnyHazenPLU

De Skinny Hazen heeft een skinny, high waisted fit en zit aanpassend aan de enkels. Het is een jeans met een tijdloos design, gemaakt van duurzame materialen van topkwaliteit. Fijn te combineren en past elke gelegenheid.

Lees meer
Levertijd 1-3 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Circulaire jeans
  • Biologisch katoen, geen pesticiden 
  • Eerlijke en veilige productie
  • Gemaakt van oude MUD Jeans 

De Skinny Hazen heeft een skinny, high waisted fit en zit aanpassend aan de enkels. Het is een jeans met een tijdloos design, gemaakt van duurzame materialen van topkwaliteit. Fijn te combineren en past elke gelegenheid.

In Strong Blue, Stone Black en Pure Blue

De kleur Strong Blue ontstaat door de diepblauwe indigo stof één keer te wassen. Deze minimale behandeling is beter voor het milieu en behoudt de donkere kleur van de spijkerbroek. De donkergrijze, Stone Black kleur is helemaal van nu. De natuurlijke gedragen look is gemaakt door ozon en bio-enzymen te mengen. De kleur Pure Blue lijkt op een normale denimblauw, maar is gemaakt door laser en ozon toe te passen, beter voor het milieu

Gerecycled katoen

Door oude spijkerbroeken te recyclen, biologisch katoen te gebruiken en giftige chemicaliën, zoals PP-spray, te elimineren, zijn de spijkerbroeken van MUD Jeans beter voor het milieu.

Minder water

Dankzij innovatieve productie- en verftechnieken kan water worden bespaard in de productieketen. De stof- en jeansfabrikant recyclen 100% van hun productiewater, waardoor milieuvervuiling wordt geëlimineerd. De Tunesische jeanspartner filtert het water door middel van omgekeerde osmose, het residu wordt gebruikt om bouwmaterialen te maken.

Over het merk

De kwalitatieve spijkerbroeken van MUD Jeans bevatten gerecyclede jeans, biologisch katoen en een klein percentage stretch voor comfort. MUD Jeans is een denim pionier en pakt de vervuilende mode-industrie aan. Met eerlijke fabrieken en circulaire productie laat MUD Jeans zien hoe het ook kan. Iedere oude broek wordt na gebruik gerecycled, zo bespaar jij gemiddeld 93% water!

Video impressie
Maattabel
Back to top