MUD Jeans x Van Gogh schort blossom blue

Normale prijs 89,95 Speciale prijs 71,95
20% Korting
Op voorraad
SKU
NRCCS22L131

Een verstelbaar schort met jeans zakken en gedetailleerd borduurwerk op een non-giftige bleek wassing uit de MUD Jeans x Van Gogh Capsule collectie.

Lees meer
Levertijd 1-3 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Verstelbare schort met jeans zak
  • Prachtig gedetailleerd borduurwerk
  • Gemaakt van gerecycled denim en hennep
  • Exclusieve samenwerking tussen MUD Jeans en het Van Gogh Museum

Een verstelbaar schort met jeans zak  en gedetailleerd borduurwerk op een non-giftige bleek wassing uit de MUD Jeans x Van Gogh Capsule collectie. Gemaakt van non-stretch denim: 20% post-consumer gerecycled katoen, 30% hennep en 50% biologisch katoen.

Over de samenwerking
MUD Jeans en het Van Gogh Museum hebben samen de Capsule collectie van gerecycled denim en hennep uitgebracht. De achterliggende gedachte van de samenwerking is gebaseerd op een quote uit Van Gogh’s bewaarde brieven aan zijn broer Theo: ‘Hoop hebben op betere tijden moet niet een gevoel zijn maar een iets doen in het heden’. Van Gogh schreef deze quote in 1883, een boodschap waar denim pionier MUD Jeans zich volledig in kan vinden. Ontdek prachtige werkschorten en diverse denim jacks met exclusieve korting bij NRC, voorzien van gelaserde details zoals het handschrift uit Van Gogh’s brieven en geborduurde rugprints van Van Gogh’s meesterwerken Amandelbloesem en Zelfportret met grijze vilthoed.

Over het merk

De kwalitatieve denim producten van MUD Jeans bevatten gerecyclede jeans, biologisch katoen en een klein percentage stretch voor comfort. MUD Jeans is een denim pionier en pakt de vervuilende mode-industrie aan. Met eerlijke fabrieken en circulaire productie laat MUD Jeans zien hoe het ook kan. Iedere oude broek wordt na gebruik gerecycled, zo bespaar jij gemiddeld 93% water!

Back to top