MYoMY Philip Bag Business

Normale prijs 239,95 Vanaf 191,95
Op voorraad
SKU
NRCCS22L06PLU

De fairtrade laptoptas van het Nederlandse MYoMY is dé ideale tas voor kantoor. Binnenin vind je een groot laptop vak en meerdere kleinere vakken om al je spullen veilig in op te bergen. De tassen worden gemaakt van duurzaam eco-leer en gevoerd met een gerecycled PET materiaal.

Lees meer
Levertijd 1-2 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Praktische en comfortabele businesstas
  • Fairtrade geproduceerd
  • Gemaakt van duurzaam eco-leer
  • Geschikt voor maximaal 17.3 inch laptops

De MY PHILIP BAG Business is een praktische en tegelijkertijd stijlvolle tas, gemaakt van duurzaam eco-leer en meet 36 x 44 x 9 cm. Je draagt de tas cross-body met het afneembare hengsel, of met de dubbele handgreep in de hand. Binnenin zit een groot laptopvak en een aantal kleinere vakken om je spullen veilig in op te bergen. De ideale tas voor werk,  fairtrade gemaakt en gevoerd met gerecycled PET materiaal. Geschikt voor maximaal 17.3 inch laptops.

Duurzaamheid
MYoMY tassen zijn gemaakt van eco-leer en gerecyclede materialen. Het leer dat zij gebruiken is altijd een afvalproduct van de vleesindustrie. Voor tassen is leer momenteel een van de meest duurzame materialen. Duurzaam in gebruik doordat het enorm lang mee gaat, maar ook in productie, wanneer het op een veilige en bewuste manier verwerkt wordt. Het eco-leer van MYoMY is LWG-gecertificeerd door de Leather Working Group en gelooid met een laag chroomgehalte. De keuze voor een beetje chroom in plaats van helemaal geen is een bewuste en belangrijke beslissing omdat  hiermee waterverbruik sterk kan worden verminderd. Het chroom dat zij wel gebruiken, wordt continu gerecycled en hergebruikt in het looiproces. De leerlooierijen waarmee zij samenwerken, zuiveren hun afvalstromen in verschillende stadia van het looiproces, zoals het water, zodat de natuur en leefomgeving niet vervuild raakt. Daarnaast wordt er energie bespaard door een natuurlijk droogproces toe te passen waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van zonlicht om het leer te laten drogen.

Over het merk

Het Nederlandse tassenmerk MYoMY (2007) werd bekend met haar iconische MY PAPER BAG design. Het duurzame alternatief voor de welbekende papieren draagtas. Inmiddels brengt MYoMY verschillende tassen en accessoires op de markt met als doel om de wereld een stukje eerlijker en gelijkwaardiger te maken. Als Social Enterprise en gecertificeerde B Corporation doet zij dit door intensief samen te werken met changemakers in Bangladesh, Roemenië en India. Fair trade geproduceerd, met respect voor de natuur, en een tijdloos design dat jaren meegaat. Iedere MYoMY tas is gemaakt om een keten van empowerment te creëren van maker tot drager.

Back to top