Nederland in ontwikkeling

Leo Rademaker
14,95
Op voorraad
SKU
9789463384087
Bindwijze: Paperback / softback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Nederland in ontwikkeling biedt een elementaire en heldere oriëntatie op de ontwikkelingen van de meest belangrijke instituties van de Nederlandse samenleving. De terreinverkenningen worden afgesloten met enkele slotbeschouwingen: Nederland in internationaal verband en Nederland als veranderende, multi-etnische en typische samenleving. Deze publicatie is een sterk bekorte en geactualiseerde versie van de veel omvangrijker Schets van de Nederlandse samenleving: ontwikkelingen en actualiteit, die uitsluitend als een educatieve uitgave op de markt is gebracht.

Leo Rademaker is gepromoveerd socioloog. Hij schreef en redigeerde een aantal sociologische overzichtspublicaties en publiceert de laatste jaren óók op literair-cultureel gebied, zoals: Culturele coryfeeën: een eerbetoon aan Erasmus, Eduard Douwes Dekker (Multatuli), Louis Couperus en Johan Huizinga.

Deze publicatie is uitstekend geschikt voor de belangstellende leek en het vak maatschappijleer, maar ook nuttig in het kader van opleidingen waarin kennis van de ontwikkelingen van de Nederlandse samenleving vereist is, in het bijzonder de studie geschiedenis en sociologie.

Meer informatie
Auteur(s)Leo Rademaker
ISBN9789463384087
BindwijzePaperback / softback
Aantal pagina's120
Publicatie datum20180404
Breedte151 mm
Hoogte233 mm
Dikte13 mm
Back to top