set Pierre de Doolhofdetective

Normale prijs 15,00 Speciale prijs 15,00

16% Korting

Niet leverbaar

SKU
NRCCB20B30
De set van Pierre de Doolhofdetectieve is uitverkocht. Deel 1 en Deel 3 zijn nog wel los verkrijgbaar.

Een heerlijk groot formaat (26 x 35 cm) zoek- en ontdek boek voor jong en oud. Drie boeken, inclusief het zojuist verschenen derde deel, samen voor een setprijs

Lees meer
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

De set van Pierre de Doolhofdetectieve is uitverkocht. Deel 1 en Deel 3 zijn nog wel los verkrijgbaar.

Pierre de Doolhofdetective is een internationaal fenomeen. Wereldwijd vliegen de doolhofboeken met de avonturen van Pierre de winkels uit. Zal het Pierre lukken om Nieuw Doolhofstad, Grachtstad en Operastad te redden? Vind je weg in spannende doolhoven, speur onderweg naar verborgen voorwerpen, voer opdrachten uit en los steeds nieuwe raadsels op, voor dat het te laat is.
Heerlijk groot formaat (26 x 35 cm) zoek- en ontdekboeken voor jong (vanaf 4 jaar) en oud.
Getekend door Hiro Kamigaki en zijn ontwerpstudio IC4Design, staan de Pierre-boeken bekend om hun krankzinnige gedetailleerdheid. Het team werk ongeveer een maand aan elke plaat. En elk boek kostte bijna twee jaar om te maken.

Over De vreemde zaak van het luchtkasteel (net verschenen)
Pierre de Doolhofdetective heeft een nieuwe zaak!
Pierre en Carmen zijn in Grachtstad voor de onthulling van het beroemde Doolhof-ei. Ze merken al snel dat er iets aan de hand is. Een geheimzinnige organisatie wil het Doolhof-ei stelen en de stad in één groot doolhof veranderen. Help onze detectives de weg naar het Luchtkasteel te vinden voordat het te laat is!

Volg Pierre door allerlei spannende doolhoven, speur onderweg naar verborgen voorwerpen, voer opdrachten uit en los steeds nieuwe raadsels op. Zo voorkom je dat het Doolhof-ei in verkeerde handen valt!

Over Op zoek naar de gestolen doolhofsteen
Pierre de Doolhofdetective heeft zijn eerste zaak. Mr. X heeft de magische doolhofsteen gestolen, waarmee hij heel Operastad in één groot doolhof kan veranderen. Kun jij Pierre en zijn assistente Carmen de weg wijzen door de doolhoven zodat ze Mr. X kunnen tegenhouden voor het te laat is?
 
Over Het geheim van de grote doolhoftoren
Pierre de Doolhofdetective komt weer in actie!
De geheimzinnige dief Mr X. heeft een nieuw duivels plan! Hij wil de Doolhofkubus op het dak van de Grote Doolhoftoren stelen, de grootste schat van Nieuw Doolhofstad. Pierre en Carmen moeten hun weg vinden door de doolhoven om Mr. X tegen te houden en de schat te beschermen.
 
Video van Hiro Kamigaki
Back to top