Piet Boon vaas 02 donkergrijs

Normale prijs 290,00 Speciale prijs 239,00
18% Korting
Op voorraad
SKU
NRCCS22L822002

Voor Serax creëerde Piet Boon SHAPES: elegante en volledig mondgeblazen vazen. Elke vaas is iets anders gebogen om verschillende bloemarrangementen mogelijk te maken. Dankzij het organische profiel reflecteert het licht altijd anders op het gezandstraalde glas, waardoor een mooi schaduwspel ontstaat tussen lichtabsorptie en lichtreflectie.

Lees meer
Levertijd 1-2 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Verfijnde mondgeblazen vaas
  • Ontworpen door Studio Piet Boon
  • Gemaakt van gezandstraald glas

Voor Serax creëerde Piet Boon SHAPES: elegante en volledig mondgeblazen vazen. Elke vaas is iets anders gebogen om verschillende bloemarrangementen mogelijk te maken. Dankzij het organische profiel reflecteert het licht altijd anders op het gezandstraalde glas, waardoor een mooi schaduwspel ontstaat tussen lichtabsorptie en lichtreflectie. De Shape 02 vaas weegt 4,2 kg en heeft de volgende afmetingen: 30 x 28 x 28 cm. 

Over het merk

Studio Piet Boon is een wereldwijd opererende design studio voor exterieur-, interieur- en productontwerp, erkend om het creëren van perfect uitgebalanceerde ontwerpen. Voor elke klant stellen onze teams de juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit samen, om zo een authentiek en tijdloos ontwerp te creëren. De full-service aanpak en ons vermogen om echt te luisteren maakt dat wij graag alle verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het multidisciplinaire team ontwerpt bekroonde exclusieve woningen, zakelijke projecten en ontwikkelingen, hospitality omgevingen. Daarnaast ontwerpt de studio een uitgebreid assortiment producten voor alle ruimtes in huis. Het ontwerpteam bestaat uit ervaren ontwerpers, architecten en stylisten die zich inzetten om authentiek design op hoog niveau te leveren. Studio Piet Boon is opgericht in 1983 door Piet Boon en Karin Meyn in Oostzaan, Nederland.

Back to top