Putumayo Yoga Cd

16,99
Op voorraad
SKU
9781587592744
Voor 23:00 besteld, morgen in huis Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Putumayo Presents: Yoga (CD)

Een rustgevende verzameling van liedjes voor yoga, meditatie en ontspanning

Yoga is de eerste CD release van Putumayo met geselecteerde nummers om yoga te begeleiden en de release dient als een ontspannen soundtrack voor het dagelijkse leven.

Ontstaan uit het oude Hindoe, Jain en boeddhistische tradities, is yoga geëvolueerd in de afgelopen 5000 jaar.

Aangenomen door miljoenen mensen over de hele wereld, biedt yoga een mogelijkheid voor grotere gezondheid en spiritueel bewustzijn. Muziek heeft lang een nauwe band gehad met yoga, met name in de Bhakti traditie, waar de muzikale gezangen opgenomen worden in de praktijk.

Met zijn achtergrond als yoga-instructeur en muzikant werkte Sean Johnson, oprichter van Wild Lotus Yoga studio in New Orleans, nauw samen met Putumayo op dit project.

De combinatie van nummers die hij gebruikt in zijn klassen samen met Putumayo's mondiale onderzoek, creëert Yoga een muzikale stroming die net zo goed werkt tijdens yoga praktijk als voor meditatie of ontspanning thuis. Sean's uitgebreide liner notes, waaronder een lijst van yoga termen, zal mensen beter helpen de praktijk van yoga te begrijpen in haar relatie tot muziek.

Op Yoga staan gerenommeerde musici uit de hele wereld.

In Engeland geboren, zingt de Zuid-Indiase kunstenaar Susheela Raman duetten met Keniaanse zanger Ayub Ogada op het harmonieuze "O Rama."

Krishna Das, die de meest bekende Amerikaanse artiest is van traditionele Indiase kirtan-stijl muziek, zingt het zogenaamde call-en-response op "Hanuman Baba (Dub Farm Remix)".

De Costaricaanse groep Amounsulu maakt een serene sfeer door het mengen van sitars en glazen flessen op het nummer "Eterno El Bosque de los Niños (Children's Eternal Rainforest).

Op "Bolo Ram" viert de westerse geliefde musicus Wah! een rustige versie waarvan verondersteld wordt dat deze zaligheid brengt aan allen die het zingen.

Sean Johnson en de Wild Lotus Band staan bekend om hun mooie, melodische zingen zoals te horen is op "Om Hari Om/Sharanam Ganesha (Refuge)."

Op Yoga ook de wereld fusiongroep The Lucknow Project, Amerikaanse kirtan kunstenaar Gaura Vani And As Kindred Spirits, de gerenommeerde producent/muzikant Ben Leinbach, percussionist Geoffrey Gordon, bhajan en kirtan zanger Karnamrita Dasi en de Britse producent Niraj Chag.

Als afronding van deze eclectische collectie zijn de Zweedse muzikant en docent Yogini, Senegalese zanger Ablaye Cissoko met Duitse trompettist Volker Goetze, man en vrouw duo Shantala en de Bhutanese monnik Lama Gyurme met Frans pianist Jean-Philippe Rykiel te horen.

TRACKLISTING:
1 The Lucknow Project - Ghungate Ke (India)
2 Sean Johnson & The Wild Lotus Band - Om Hari Om/Sharanam Ganesha (Refuge) (United States)
3 Shantala - Purnamadah (India)
4 Wah! - Bolo Ram (United States)
5 Ben Leinbach & Geoffrey Gordon - Cerulean (United States)
6 Karnamrita Dasi - Devaki (United States)
7 Niraj Chag - Bangles (India)
8 Amounsulu - El Bosque Eterno de los Niños (Costa Rica)
9 Gaura Vani & As Kindred Spirits - Moods Of Kirtan (Costa Rica)
10 Susheela Raman - O Rama (India)
11 Krishna Das - Hanuman Baba (United States)
12 Ablaye Cissoko & Volker Goetze - Sira (Senegal)
13 Lama Gyurme & Jean Philippe Rykiel - Offering Chant (China)
14 Yogini - Bliss (Sweden)
Meer informatie
ISBN9781587592744
Datum van verschijning20100101
Breedte125 mm
Hoogte140 mm
Dikte8 mm
Back to top