Reismenu

Cor Hospes
12,50
Op voorraad
SKU
9789075979183
Bindwijze: Paperback / softback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Cor Hospes is culinair journalist. Hij schrijft al jaren culinaire verhalen voor de grootste kranten en tijdschriften van ons land. Hij heeft onder meer een rubriek in delicious en een wijncolumn in dagblad De Pers. Hospes was de afgelopen jaren, samen met fotograaf Rob van der Vet, regelmatig in het buitenland voor culinaire – of reisreportages. Het eerste kook- reis- en leesboek van ons land, door culinair journalist Cor Hospes. De verhalen geuren je tegemoet Reismenu bevat verhalen uit de hele wereld, van Australië tot Zierikzee, van Noorwegen tot Zuid-Afrika. Zo is er het verhaal over varkens die opgroeien in een monnikenklooster in Limburg en over de Njang Njang-man in de jungle van Suriname, een soort medicijnman die het bos als apotheek gebruikt. Het verhaal over de Pakistaanse wijk in Birmingham geurt je tegemoet. Spannend is het avontuur in een township in Zuid-Afrika en romantisch het verhaal over een gezelschap op wijnreis in Frankrijk; de één verliefd op de Côte du Rhône, de ander op de wijnmaker. Met als toetje een “Coeur à la crème”. Elk verhaal inspireerde receptenschrijfster Ingmar Niezen tot het maken van een gerecht. In totaal creëerde zij 30 gerechten bij even zoveel verhalen, verdeeld over voor-, hoofd- en nagerechten. (Food)styliste Hanneke Boers zette de gerechten smakelijk voor de camera en Lotte Wolf, de jongste sommelier van ons land, zorgde voor een passende wijntip.
Meer informatie
Auteur(s)Cor Hospes
ISBN9789075979183
BindwijzePaperback / softback
Aantal pagina's216
Datum van verschijning20081203
Breedte160 mm
Hoogte162 mm
Dikte20 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (82.33 kB)
Back to top