Kodak Mini 2 Retro smartphone fotoprinter met gratis cartridge t.w.v. €10,50

Normale prijs 99,99 Vanaf 89,99
Op voorraad
SKU
NRCVB21E3PRINTERPLU

De KODAK Mini 2 Retro is een kleine, draadloze en draagbare fotoprinter die levendige afdrukken maakt (5,3 x 8,4 cm) die de tand-des-tijds goed doorstaan. De printer werkt in combinatie met de gratis KODAK Instant App, die een groot aantal creatieve instellingen biedt om je foto’s verder te verbeteren en te verfraaien. Bij NRC krijg je er tevens eencartridge voor 30 foto’s gratis, zodat je direct aan de slag kunt. 

 

 

Lees meer
Levertijd 1-3 werkdagen Gratis thuisbezorgd
 • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
 • Veilige en makkelijke betaalopties
 • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
 • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Meer informatie:
Productomschrijving

De KODAK Mini 2 Retro is een kleine, draadloze en draagbare fotoprinter die levendige afdrukken maakt (5,3 x 8,4 cm) die de tand-des-tijds goed doorstaan. De printer werkt in combinatie met de gratis KODAK Instant App, die een groot aantal creatieve instellingen biedt om je foto’s verder te verbeteren en te verfraaien. Bij NRC krijg je er tevens een cartridge voor 30 foto’s gratis, zodat je direct aan de slag kunt.

  • Onvergelijkbare beeldkwaliteit
  • Langdurig behoud van het beeld
  • Alles-in-één cartridge
  • Gratis cartridge t.w.v. 10,50,-

4Pass printtechnologie
4Pass is een geregistreerde merknaam van Dye Diffusion Thermal Transfer (D2T2 of Dye Sublimation) technologie. Het maakt gebruik van een 4x warmteoverdracht proces om de gele, magenta en cyaan kleurstoffen in een continue toon te verdelen over fotopapier en lamineert een beschermingslaag bij de laatste run. Het is de dichtstbijzijnde technologie voor het afdrukken van echte foto's onder de bestaande mogelijkheden. 4Pass heeft een veel breder kleurreproductie bereik en als gevolg daarvan een hoogwaardige en levendige foto-output met 256 niveaus per kleur en een totaal van 16,7 miljoen kleuren. Door de uitstekende beeldkwaliteit maakt 4Pass ook grotere fotoprints zoals 4 x 6 inch (100mm x 148mm) mogelijk. De 4Pass beschermingslaag zorgt voor een watervaste, vingerafdruk bestendige foto met een beeldkwaliteit die zeer lang behouden blijft. Je kunt direct na het afdrukken de foto aanraken.

KODAK All-in-One-cartridges
Het is de gepatenteerde All-in-One cartridge die de 4Pass producten van KODAK aantrekkelijk maakt.
De cartridges zijn voorzien van een écht inktlint én fotopapier in één handige en compacte cartridge.
Bij NRC krijg u één gratis cartridge, goed voor 30 afdrukken.

KODAK Instant Printer APP
KODAK producten ondersteund door een speciale gratis Apps voor iOS en Android: “KODAK Instant Printer APP”.
Bewerk je afbeelding en gebruik verschillende filters (22 types). De app biedt tevens de mogelijkheid om visitekaartjes af te drukken en verschillende sjablonen toepassen.
Daarnaast is er een versier functie met diverse kleuringen, enz.

Back to top