Revisor 29

Diverse auteurs
12,50
Op voorraad
SKU
9789021460185
Bindwijze: Paperback
Voor 23:00 besteld, morgen in huis Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
‘Wat doen we met de zomer?’ We zeggen het alsof we het over een geliefd familielid hebben dat we met respect en enig ontzag behandelen, die ene keer per jaar dat haar bezoek in onze agenda staat. Een familielid dat we graag uit haar jas helpen, voor wie we gelijk een extra bord dekken, ons eigen bed afstaan.

Hoewel we als redactie onze andere nummers niet met de seizoenen verbinden, kan de zomer zomaar op het omslag staan om een nummer te duiden. Het is geen toeval dat we dit seizoen nu al een paar jaargangen aangrijpen om een vrij nummer te maken.

In deze Revisor vind je ogenschijnlijk kleine verhalen, dicht op de huid geschreven. Maar er broeien grote thema’s in, ze zijn doorschoten met trauma, een onbedaarlijke lach, slecht nieuws, kwade bedoelingen, ontdekkingsdrang, schaamte. Er zijn gedichten die zacht proberen te zijn, maar snijden en drukken en stroomafwaarts drijven, en essays over armoede en een gedroomd landschap. Dit is een nummer met een winnaar van de Biesheuvelprijs en een van de Socratesbeker, het literaire talent van 2021 en jonge schrijvers aan het begin van hun oeuvre. Met Franse en Vlaamse inbreng, en Amerikaanse: een groot verhaal van Teju Cole verenigt veel thema’s en emoties in een dystopische geschiedenis.
Meer informatie
Auteur(s)Diverse auteurs
ISBN9789021460185
BindwijzePaperback
Aantal pagina's140
Datum van verschijning20210727
Breedte141 mm
Hoogte205 mm
Dikte15 mm
Back to top