Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Menu

Hommage aan de meesters van de Gouden Eeuw

Rijks: Masters of the Golden Age
Ontzagwekkend, tijdloos en van ongekende schoonheid: woorden om Nederlands meest gewaardeerde kunstwerken uit de Gouden Eeuw te typeren, maar woorden die eveneens passend zijn om dit bijzondere boekwerk te omschrijven.

Marcel Wanders wil met zijn project de collectie van de Eregalerij ontsluiten voor een groot publiek. Dit doet hij door de ­schilderijen op magistrale wijze te presenteren met een onwaarschijnlijk mooi en luxueus uitgevoerd kunstboek. Aanvullend bevat het boek essays van dertig visionairs, waaronder Ferran Adrià, Alain de Botton, Anton Corbijn en Erwin Olaf, waarin zij betogen hoe hun kijk op de wereld door deze meesterwerken is veranderd.

Elk boek wordt minutieus en met bijzondere aandacht vervaardigd, gebruikmakend van eersteklas materialen zoals echt leder, high-end metaal, gecompliceerde folietechnieken en op maat gemaakt papier. NRC presenteert de 2 verschillende Engelstalige edities van dit boek dat op zichzelf een kunstwerk genoemd mag worden.Plaatje 2De grote editie van 450 pagina’s is genummerd en gesigneerd en heeft een gewicht van maar liefst 35 kilogram. Dit indrukwekkende boekwerk verschijnt in een wereldwijde oplage van 2500 exemplaren. Inclusief een speciaal ontworpen boekstandaard. De handzamere editie van 576 pagina’s weegt 5 kilogram en past op uw koffietafel. Wie nu bij NRC Webwinkel een van deze edities bestelt, profiteert van een speciale prijs en gratis verzending.

Wilt u de de gelimiteerde editie eerst bezichtigen? Dat kan in de studio van Marcel Wanders. Neemt u hiervoor per email contact op met de heer C. Sligting: c.sligting@upcmail.nl .

plaatje 3