Rijks, Masters of the Golden Age

Marcel Wanders
125,00
Op voorraad
SKU
9789083065557
Bindwijze: Hardback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Deze nieuwe 4de druk bevat 20 extra pagina’s, volledig gewijd aan de twee beroemde huwelijksportretten van Marten Soolmans en Oopjen Coppit geschilderd door Rembrandt in 1634.

De drie eerdere oplages van deze baanbrekende koffietafel-editie uit 2016 zijn helemaal uitverkocht. Deze oplages bevatte 65 meesterwerken uit de prestigieuze Eregalerij van het Rijksmuseum. De nieuwe druk van ‘Rijks, Masters of the Golden Age’ omvat met de toevoeging van Marten en Oopjen in totaal 67 meesterwerken.

Met de prachtige details van de kunstwerken en de commentaren van hedendaagse kritische denkers zoals Erwin Olaf, David Allen, Angela Missoni en Jimmy Nelson, is dit boek een waar eerbetoon aan de 17e-eeuwse meesterstukken uit de Eregalerij van het Rijksmuseum.

De schilderijen van Marten en Oopjen worden toegelicht in een interview met Pieter Roelofs - hoofd van de afdeling schilder- en beeldhouwkunst in het Rijksmuseum. Hij neemt ons mee in de geschiedenis, vertelt ons alles over het ontstaan van de schilderijen en geeft ons inzicht in de gezamenlijke aankoop van het Rijksmuseum in Amsterdam en het Louvre in Parijs.

Deze nieuwe druk is wederom luxueus uitgevoerd en brengt kunst- en boekenliefhebbers oog in oog met de iconische schilderijen. De publicatie bevat prachtige handgeschreven kalligrafie, eersteklas papier en is vervaardigd met hoogwaardige printtechnieken.

Meer informatie
Auteur(s)Marcel Wanders
ISBN9789083065557
TaalEngels
BindwijzeHardback
Aantal pagina's476
Publicatie datum20201103
Breedte250 mm
Hoogte340 mm
Dikte54 mm
Back to top