Robuust Amsterdam Bedframe 01

Normale prijs 1.220,00 Vanaf 920,00
Op voorraad
SKU
NRCL21WSRA1
Levertijd 4-6 weken Gratis thuisbezorgd
 • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
 • Veilige en makkelijke betaalopties
 • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
 • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
 • Bedframe °01 van Robuust Amsterdam
 • Minimalistisch en modern ontwerp
 • In Nederland ontworpen en geproduceerd
 • In zwart of wit
 • Gratis hoofdbord ter waarde van 300,- bij aanschaf van een bedframe
 • Gemakkelijk te monteren
 • Wordt gratis thuisbezorgd binnen 4-6 weken

Bedframe °01, het industriële bedframe van Robuust Amsterdam. Door de strakke en simplistische lijnen krijgen de bedframes een minimalistische en moderne uitstraling. Het bedframe is in Nederland ontworpen en lokaal geproduceerd om een leven lang plezier van te hebben. Het bedframe wordt op bestelling gemaakt van robuuste stalen kokers. De kokers zijn 4 bij 4 centimeter en voorzien van een krasbestendige mat zwarte coating. De hoogte van de lattenbodem is 35 centimeter, dus de instaphoogte is 35 centimeter plus de dikte van je matras. Het is niet mogelijk om een eigen lattenbodem te plaatsen.

Gratis hoofdbord

Exclusief bij NRC krijg je een gratis hoofdbord bij aanschaf van een bedframe van Robuust Amsterdam ter waarde van 300,-. Het hoofdbord bestaat net zoals de bedframes uit hoogwaardig staal en is voorzien van een krasbestendige, mat zwarte poedercoating. De totale hoogte van het hoofdbord is, vanaf de grond gemeten, 105 centimeter. Het hoofdbord is gemakkelijk te monteren aan het bedframe met een vijftal montage-pinnen en -doppen.

Gemakkelijk te monteren

Met slechts vier bouten, een handleiding en één tool zet je Bedframe °01 makkelijk in elkaar. Het bedframe wordt geleverd als losse handzame pakketten samen met een handleiding met duidelijke instructies hoe je het bedframe in elkaar zet. Als je vastloopt, staan we klaar om je op afstand te helpen.

Bedframe °01 is verkrijgbaar in de afmetingen 140x200 cm, 140x210 cm, 160x200 cm, 160x210 cm, 180x200 cm, 180x210 cm.

Over het merk

Robuust Amsterdam is in 2018 opgericht door Industrieel Ontwerpers Job Althof en Niek Sanders die een passie delen voor het creëren van mooie dingen. Hun streven voor elk object dat ze ontwerpen, is om een ​​gevoel van comfort en charme over te brengen. Inmiddels is deze filosofie uitgegroeid tot een multidisciplinair interieurlabel met een bruisend team enthousiastelingen.

Robuust Amsterdam is van mening dat je, als je alleen wordt omringd door essentiële dingen die je echt leuk vindt of nodig hebt, je in staat stelt om met een gevoel van evenwicht en rust van je huis te genieten. Versterking van het besef dat je je goed kunt voelen en zorgeloos kunt leven met slechts een klein beetje. Door minder dingen te kopen, kun je meer investeren in de essentiële zaken die dit gevoel van voldoening geven, en geeft je de vrijheid om meer bewust te zijn van de toekomst van onze samenleving en planeet.

De missie van Robuust Amsterdam is om kwaliteitsproducten te ontwerpen die generaties lang meegaan. Ze houden zorgvuldig rekening met verpakking, onderhoud, vervangbare onderdelen en productrecycling, omdat ze er altijd aan werken om de levensduur van elk product te verlengen. Ze zijn geïnspireerd door zowel het oude als het nieuwe; analoge tradities en digitale technologieën. Ze werken samen met de beste duurzame en energiezelfvoorzienende producenten van Nederland, die bij de productie prioriteit geven aan hergebruik van hulpbronnen als warmte en water. Iets om trots op te zijn.

Back to top