Robuust Amsterdam kandelaar

Normale prijs 119,00 Vanaf 95,00
Op voorraad
SKU
NRCCS22LCNH01PLU

Verlicht de komende wintermaanden met de Candleholder °01 van Robuust Amsterdam: een designstatement met een sterk geometrisch karakter. Gemaakt vanuit een enkel plat stuk staal, gevouwen als origami tot een ruimtelijk object. Geschikt voor 6 kaarsen.

Lees meer
Levertijd 1-3 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Tijdloze kandelaar van Robuust Amsterdam
  • Gemaakt vanuit een enkel plat stuk staal
  • Geschikt voor 6 kaarsen

Verlicht de komende wintermaanden met de Candleholder °01 van Robuust Amsterdam: een designstatement met een sterk geometrisch karakter. Gemaakt vanuit een enkel plat stuk staal, gevouwen als origami tot een ruimtelijk object. De poedercoating zorgt ervoor dat de kandelaar niet zal roesten en jaren meegaat. Candleholder °01 is in Nederland ontworpen en geproduceerd om een leven lang plezier van te hebben. Geschikt voor 6 kaarsen.

Over het merk

Robuust Amsterdam is in 2018 opgericht door Industrieel Ontwerpers Job Althof en Niek Sanders die een passie delen voor het creëren van mooie producten. Hun streven voor elk object dat ze ontwerpen, is om een ​​gevoel van comfort en charme over te brengen. Inmiddels is deze filosofie uitgegroeid tot een multidisciplinair interieurlabel met een bruisend team enthousiastelingen.

Robuust Amsterdam is van mening dat je, als je alleen wordt omringd door essentiële dingen die je echt leuk vindt of nodig hebt, je in staat stelt om met een gevoel van evenwicht en rust van je huis te genieten. Versterking van het besef dat je je goed kunt voelen en zorgeloos kunt leven met slechts een klein beetje. Door minder dingen te kopen, kun je meer investeren in de essentiële zaken die dit gevoel van voldoening geven, en geeft je de vrijheid om meer bewust te zijn van de toekomst van onze samenleving en planeet.

De missie van Robuust Amsterdam is om kwaliteitsproducten te ontwerpen die generaties lang meegaan. Ze houden zorgvuldig rekening met verpakking, onderhoud, vervangbare onderdelen en productrecycling, omdat ze er altijd aan werken om de levensduur van elk product te verlengen. Ze zijn geïnspireerd door zowel het oude als het nieuwe; analoge tradities en digitale technologieën. Robuust Amsterdam werkt samen met de beste duurzame en energiezelfvoorzienende producenten van Nederland, die bij de productie prioriteit geven aan hergebruik van hulpbronnen als warmte en water.

Back to top