Samenwerken: de essentie

Eric Westra
23,50
Op voorraad
SKU
9789082450408
Bindwijze: Paperback / softback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Je staat onder grote druk om te presteren. Telkens zijn er weer nieuwe deadlines, uitdagende doelen en veeleisende opdrachtgevers. Elke dag moet je je weer opnieuw waarmaken. Dan is het verleidelijk om voorrang te geven aan je eigen belang en op een zakelijke, instrumentele manier met collega's om te gaan. Eenzaamheid en vervreemding van elkaar zijn het gevolg. Organisatiepsycholoog Eric Westra laat in dit boek zien hoe je samenwerkings relaties creëert waarin mensen zich met elkaar verbonden voelen. Juist die onderlinge verbondenheid leidt tot succes. Want mensen die zich met elkaar verbonden voelen zijn creatiever, productiever en niet in de laatste plaats gelukkiger.

"Dit boek bevat vele zeer herkenbare voorbeelden van goede en slechte samenwerking in organisaties. Het biedt daarnaast bruikbare modellen en concrete richtlijnen om toe te passen in de praktijk. Bovendien is het vlot geschreven en gemakkelijk leesbaar. Ik kan het van harte aanbevelen!"
Prof. Dr. Rob Blomme, hoogleraar Organisatiegedrag aan de Nyenrode Business Universiteit.

Eric Westra werkt als teamcoach, trainer en organisatieadviseur. In dit boek koppelt hij inzichten uit zijn 25-jarige werkervaring aan bestaande, wetenschappelijk getoetste theorieën.
www.westra-advies.nl
Meer informatie
Auteur(s)Eric Westra
ISBN9789082450408
BindwijzePaperback / softback
Aantal pagina's290
Publicatie datum20151201
Breedte151 mm
Hoogte231 mm
Dikte25 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (562.29 kB)
Back to top