Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Happy Valley seizoen 1 & 2

 36,45

 31,00

Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

‘When Happy Valley is at its best, nothing can touch it. A tender tragedy that will freeze your blood.’ - The Guardian

Bestel nu seizoen 1 en 2 samen voor een aantrekkelijke combinatieprijs. Heeft u seizoen 1 al? Dan kunt u seizoen 2 ook los bestellen. Beide seizoenen bestaan uit 6 afleveringen op 2 dvd's. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.

 • IMDB waardering: 8,5
 • NRC Handelsblad waardering: 5 *****
 • Winaar van de Bafta Award ‘Best Drama Series’.

Seizoen 1
Catherine Cawood werkt bij de politie in een stadje vol alcoholisten, drugsverslaafden en tienermoeders. Zij is geschokt wanneer de gevaarlijke Tommy Lee Royce wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Ze is er namelijk van overtuigd dat Tommy de dood van haar dochter op zijn geweten heeft , en dat hij nu binnen de kortste keren iemand anders kwaad zal doen.

Intussen vindt de keurige accountant Kevin dat hij op zijn werk niet genoeg waardering en salaris krijgt. Omdat hij zijn dochters dolgraag de kans wil geven om te studeren, vraagt hij zijn rijke baas Nevison om opslag. Als Nevison weigert, knapt er iets bij Kevin. Met hulp van de plaatselijke crimineel beraamt hij een plan om de dochter van zijn baas te ontvoeren voor losgeld. Maar wanneer  de onberekenbare Tommy bij het plan betrokken wordt, loopt alles al snel uit de hand.

Seizoen 2
Catherine Cawood, de eigenzinnige politiebrigadier die we leerden kennen in het eerste seizoen van Happy Valley, is terug. Ze geeft nog steeds leiding aan een team van hardwerkende politieagenten in de Calder Valley in West Yorkshire. Op een dag doet ze tijdens haar werk een gruwelijke vondst: een lijk. De verwondingen van het slachtoffer doen sterk denken aan meerdere moorden die de afgelopen maanden zijn gepleegd. Het lijkt erop dat er een seriemoordenaar actief is. Maar de zaak wordt nog schokkender als blijkt dat Catherine het slachtoffer kent. Want dat zou wel eens ernstige gevolgen kunnen hebben voor haarzelf én haar gezin.

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Happy Valley seizoen 1 & 2

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden