Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de telefoon minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen zoveel mogelijk contact op te nemen via: klantenservice@nrcwebwinkel.nl

088 - 572 02 02 (optie 3)

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de telefoon minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen zoveel mogelijk contact op te nemen via: klantenservice@nrcwebwinkel.nl

088 - 572 02 02 (optie 1) 

Journey of life

 5,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling
Niet leverbaar

Productinformatie

Het fascinerende verhaal over hoe het leven de aarde veroverde. Journey of LIFE is een prestigieuze 5-delige BBC-serie over het leven op aarde: van de ontwikkeling van de eerste molecuul, bijna 4 miljard jaar geleden, de eerste zeedieren, de eerste stappen op land en de verovering van de lucht, tot de mens. De spectaculaire en verrassende beelden van belangrijke doorbraken in de ontwikkeling van het leven laten de evolutie voor je eigen ogen gebeuren. De serie combineert prachtige en vaak unieke beelden van hedendaagse dieren, planten en andere levensvormen, met baanbrekende CGI-computerreconstructies van verdwenen en uitgestorven soorten.

 • Afl. 1: Seas of life. De basis en het laboratorium van al het leven op aarde.
 • Afl. 2: Land grab. Het leven verovert het vijandelijke droge land en evolueert van vis naar mens.
 • Afl. 3: Airborne. De spectaculaire evolutionaire stap die sommige dieren maakten door zich op eigen kracht los te maken van het land of de zee en het luchtruim te veroveren.
 • Afl. 4: Living together. De relatie tussen soorten drijft de evolutie en is bepalend geweest voor de diversiteit en pracht van het leven van vandaag.
 • Afl. 5: Human life. Gaat over onszelf en over die toevallige evolutiefase waardoor wij ons 5 miljoen jaar geleden gingen onderscheiden van onze neven, de chimpansees.

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Journey of life

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden