Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Kijken in de ziel - Op de drempel & De achterblijvers

 19,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 1,95 per bestelling

Productinformatie

“Sterven is doodeenvoudig, iedereen kan het”, zei Denker des Vaderlands René Gude. Dat is mooi, maar hoe doe je het? Hoe bereid je je erop voor? En hoe gaan nabestaanden om met de rouw die de dood onlosmakelijk aan zich verbindt. Meesterinterviewer Coen Verbraak maakte op instigatie van René Gude het bijzondere tweeluik Kijken in de Ziel – Op de Drempel en De Achterblijvers. Speciaal voor NRC zijn deze twee bijzondere programma’s combineert in één set.
In vier inspirerende en troost brengende afleveringen interviewt Coen Verbraak zij die te horen hebben gekregen dat ze niet meer lang te leven hebben en zij die zijn achtergebleven. De geïnterviewden vertellen aan Coen Verbraak onomwonden over leven in het zicht van de dood en hoe het is om iemand te verliezen.
Een uniek document over een van de meest mysterieuze fases van het leven.

Op de drempel
Voor de serie Kijken in de ziel: Op de drempel praat Coen Verbraak met mensen die van hun arts te horen hebben gekregen dat ze nog maar korte tijd te leven hebben. Onder hen filosoof René Gude, initiatiefnemer van deze serie. Het zijn confronterende interviews over hoe het is om te leven met een doodvonnis op zak. Hoe ga je om met alle emoties die bij dat sterven horen? Wat is de beste remedie tegen doodsangst? Hoe neem je afscheid van je dierbaren? Wanneer laat je het leven los? Hoe benoem je het onbenoembare? Kortom: hoe ga je waardig dood?

Nederlands gesproken – Speelduur 100 min

De achterblijvers
Voor de serie Kijken in de ziel: De achterblijvers praat Coen Verbraak met mensen die hebben ervaren hoe het is om iemand te verliezen. Iedereen krijgt in zijn leven te maken met rouw. Maar wat is rouw precies? Hoe rauw kan rouw zijn? Hoe leef je verder na het verlies van een partner, een kind of een andere dierbare? Gaat rouw op een dag over, of kun je je leven lang in verdriet blijven hangen? En is de balans na zoiets droevigs uitsluitend negatief, of gloort er zelfs na het diepste donker toch weer licht aan het eind van de tunnel?

Nederlands gesproken – Speelduur ca. 80 min

Recensie van klanten

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Kijken in de ziel - Op de drempel & De achterblijvers

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Beoordeling

* Vereiste velden