Surface by Sergio Herman Pot Iron 1L

Normale prijs 102,00 Vanaf 85,00
Op voorraad
SKU
NRCB8718100B-PLU
Sergio Herman heeft zich bij het ontwerpen van de collectie laten inspireren door de ongerepte natuur van Zeeland met haar ruwe texturen en fraaie onvolmaaktheden. De gietijzeren kookpotten en -pannen zijn met hun ijzersterke camogreen of zwarte glazuurlaag niet alleen geschikt voor elke warmtebron, de collectie is ook erg uitgebreid: elk formaat heeft zijn functie, elk detail zijn meerwaarde en de looks maken het compleet. Lees meer
Levertijd 1-3 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Kookpan 1L ontworpen door Sergio Herman
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Vervaardigd van geëmailleerd gietijzer
  • Optimale warmteverdeling
  • Kookpan 1L in zwart of groen

De Surface-collectie van Zeeuwse topchef Sergio Herman staat voor stoere én tijdloze looks en een innovatief design dat perfect aansluit op het heden. Sergio Herman heeft zich bij het ontwerpen van de collectie laten inspireren door de ongerepte natuur van Zeeland met haar ruwe texturen en fraaie onvolmaaktheden. De gietijzeren kookpotten en -pannen zijn met hun ijzersterke camogreen of zwarte glazuurlaag niet alleen geschikt voor elke warmtebron, de collectie is ook erg uitgebreid: elk formaat heeft zijn functie, elk detail zijn meerwaarde en de looks maken het compleet. Surface steelt zowel thuis als in een restaurant, in de drukte aan het fornuis en op de tafel elke keer opnieuw de show. 

Productspecificaties

 

Gewicht 2.35 kg
Kleur Groen of zwart

Materiaal

Gietijzer
Onderhoudsinstructie Verwijder alle kleefmiddelen vóór het eerste gebruik. Was de pan in een warm sopje en droog hem goed af.
Vaatwasbestending Nee
Geschikt voor magnetron Nee
Inhoud 100 cl
Diamter 15 cm
Hoogte 10.5 cm
Lengte 20.5 cm
Breedte 15 cm

 

Over het merk

De Surface-collectie is een heel persoonlijk project voor Sergio Herman. Ze is het resultaat van een jarenlange wens om te creëren en te verrassen. Hij liet zich inspireren door de ongerepte natuur van Zeeland met haar ruwe texturen en mooie onvolmaaktheden die laten zien wat echt en waar is. Van het diepe grijs van de mystieke Noordzee tot een getekende en verouderende huid; elk oppervlak is een symbool van diepte. Elk oppervlak vertelt een verhaal. Daarom was hij zo blij toen hij de kans kreeg om zijn eigen verhaal te vertellen en zijn professionele ervaring te vertalen in deze persoonlijke collectie. Het is het product van een visie die Sergio en Serax delen:
het geloof in talent en de kracht van samenwerking om creativiteit aan te wakkeren.

Back to top