Tuinieren in potten

Modeste Herwig
25,99
Op voorraad
SKU
9789089897589
Bindwijze: Paperback / softback
Ideale inspiratie voor elk type tuin. Lees meer
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Tuinieren in potten laat je zien dat met bloembollen, vaste planten, eenjarige zomerbloeiers, heesters en wintergroene planten de beplanting in een pot het hele jaar door mooi kan zijn!

Of je nu een grote tuin, patio, ruim terras, balkon of daktuin hebt, fraai beplante potten en bakken mogen er niet ontbreken. Omdat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen, zijn potten en bakken flexibele elementen die in elk tuinontwerp passen en voor afwisseling en verrassende accenten zorgen.
De keuze aan potten is zeer uitgebreid: traditionele terracotta potten, plantenbakken van steen, hout, staal, kunststof, riet: maar denk ook aan hanging baskets, oude dakgoten of gebruikte buizen. Met allerlei vormen, maten en kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos.

In dit boek vind je onder andere:

  • Ruim 250 plantbeschrijvingen en foto's
  • 20 voorbeeldpotten ter inspiratie
  • Praktische informatie over het beplanten van potten en de verzorging ervan

Modeste Herwig geldt als een van de belangrijkste tuinexperts in Nederland. Ze is beplantingsspecialiste en freelance fotograaf. Zij reist veel in binnen- en buitenland om tuinen en planten te fotograferen en nieuwe ideeën betreft tuinarchitectuur te volgen. Verder verzorgt Modeste artikelen en tuinrubrieken voor diverse tijdschriften, zoals Groei & Bloei, Tuinseizoen, Buitenleven, Eden, Tuin & Landschap en de kranten van HDC Media. Ook staan er regelmatig foto’s van haar in Engelse en Duitse tijdschriften, zoals Gardens Illustrated en Mein Schöner Garten.

Meer informatie
Auteur(s)Modeste Herwig
ISBN9789089897589
BindwijzePaperback / softback
Aantal pagina's208
Publicatie datum20180327
Breedte211 mm
Hoogte211 mm
Dikte22 mm
Bestanden bij dit product
Back to top