Hotel Villa Ruimzicht. In dit karakteristieke, monumentale hotel in de Achterhoek is het genieten. De exclusieve ambiance en de tuinen ademen verhalen die ver teruggaan in de tijd. Het hotel en de chef-kok daarentegen zijn eigentijds. Hotelkamers met een moderne, luxe inrichting, sfeervol en met een thema. Een chef-kok die culinaire hoogstandjes met prachtige en verantwoorde streekproducten combineert.
Intensief genieten van prachtige, eerlijke gerechten met mooie wijnen? Restaurant Lokaal en de Foodbar zijn unieke restaurants in Doetinchem. Bijzonder en bewust. De meeste producten komen uit de regio en zijn met zorg geselecteerd door de chef-kok Bjorn Massop. Waarom producten uit het buitenland laten invliegen, terwijl je het hier op de fiets kunt halen? Een poelier en een slager die het ‘meest gewilde’ stukje vlees aanbieden én met gepaste waardigheid alles van het dier gebruiken. Brood gemaakt van oer-Hollandse ingrediënten en verse kruiden, het liefst uit de vrije natuur. Uit eten in Doetinchem bij Hotel Villa Ruimzicht is genieten van een ‘boer tot bord-ervaring’. Restaurant Lokaal werd in 2021 bekroond met een Groene Ster door Michelin. Een erkenning voor Chefs die zich inzetten voor een duurzame toekomst. De groene Michelin ster is weggelegd voor inspirerende voortrekkers en boegbeelden van een duurzame gastronomie.