Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

UNICEF Basics – het mooiste cadeau voor een kind in nood

Wat is het mooiste cadeau dat u ooit hebt gegeven? Iets wat echt iets betekende voor degene aan wie u het gaf? De kinderen van Syrië zijn na zeven jaar oorlog bijna alles kwijt. Ze hebben dringend warme kleding, dekens, water en andere basisvoorzieningen nodig. UNICEF komt op voor kinderrechten en introduceert UNICEF Basics. Al vanaf 5 euro geeft u de kinderen van Syrië een cadeau dat echt iets betekent.

Hoe werkt het?
UNICEF Basics zijn eerste levensbehoeften voor kinderen in nood, zoals dekens, schoon drinkwater, winterkledingpakketten en nog veel meer. In de UNICEF Basics webshop kunt u deze artikelen – symbolisch – cadeau geven aan kinderen in de Syrische regio. UNICEF gebruikt het totaal aan donaties om kinderen te helpen met basisvoorzieningen. We geven díe producten waaraan op dat moment het meeste behoefte is, en daar waar ze het hardst nodig zijn.

Zelf geven óf namens een ander
U kunt UNICEF Basics natuurlijk zelf geven, maar u kunt ze ook namens een ander geven. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een decembercadeau voor een familielid of vriend(in) die álles al heeft? Geef dan namens hem of haar UNICEF Basics. Tijdens het afrekenen geeft u aan namens wie u UNICEF Basics geeft. U kunt vervolgens een gepersonaliseerde PDF aanmaken. Uitprinten, en klaar is uw cadeau!

Geef UNICEF Basics