Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Menu

Stijlvol uitschenken en serveren

Slim prijswinnend Deens designAl drie generaties lang ontwerpt de Deense familie Vagnby hoogwaardige producten met een prachtige vormgeving. Elk item heeft het typische design dat Scandinavische producten kenmerkt: minimalistisch, elegant en functioneel. Vagnbys combineert al deze kwaliteiten in een prachtige collectie accessoires voor uitschenken en serveren.


Decantiere
Met de Decantiere belucht u de wijn tijdens het uitschenken (dmv het ingebouwde filter), schenkt u de wijn gemakkelijk uit (geen druppels) en kunt u de wijnfles ook afsluiten. Dit innovatieve product won een Red Dot Award.

Award karaf
De Award karaf kan in combinatie met de minimalistisch vormgegeven Wine Decantiere worden gebruikt. De karaf is gemaakt van borosilicaatglas, dat een langere levensduur heeft dan andere glassoorten. Deze producten zijn tijdelijk met korting te bestellen bij NRC Webwinkel.

Light karaf
Wilt u een spectaculaire indruk maken op uw gasten? Kies dan voor de Light karaf, uitgevoerd in matglas en met een led lampje op de bodem, zodat u drankjes met extra flair kunt serveren.

Cool karaf
De Cool karaf leent zich uitstekend voor een warme zomerdag. Spies bijvoorbeeld een aantal aardbeien en stukjes watermeloen op het stokje, vul de karaf met water, et voilà, klaar is uw heerlijke drankje.

Sommeliersmes
Met het sommeliersmes opent u een fles zeer gemakkelijk in een handomdraai. Gemaakt van roestvrijstaal.