Varen met... Charles Groenhuijsen E-Ticket 25 Oktober Middag

95,00
Op voorraad
SKU
NRCU2024092

Tijdens deze editie van Varen met… Charles Groenhuijsen stapt u aan boord op De Prinses Amalia, het zeer luxe 5-sterren schip met meerdere dekken. Na de luxe bites met hapjes de luxe op het panorama top dek geniet u van een prachtig 360 º uitzicht over de Maas. De ideale setting voor een eerste editie van Varen met… Charles Groenhuijsen. Charles Groenhuijsen (1954) is presentator, spreker en schrijver. In zijn nieuwste boek ‘Alles gaat voorbij. Zelfs Donald Trump’ schetst Groenhuijsen een verrassend beeld van het Amerika van morgen en vertelt alles wat je moet weten over de hoofdrolspelers van de verkiezingen van 2020. Groenhuijsen: “Donald Trump is gestoord en gevaarlijk maar ook geniaal in zijn politieke marketing”. Toch heeft Trump grote groepen kiezers van zich vervreemd, zoals vrouwen en ook jongeren. Onder gelovige Amerikanen zijn nog veel Trump aanhangers, maar de kerken in Amerika lopen leeg. Ondertussen leven de Democraten tussen hoop en vrees. Is Joe Biden met zijn 78 jaar in staat genoeg kiezers te trekken of voltrekt zich een tweede nederlaag en daarmee het ultieme rampscenario? Welke gevolgen hebben nog 4 jaar Trump en wat zijn de bezwaren van een verzwakte Democratische partij in het Witte Huis? Groenhuijsen zal spreken over deze ongelooflijk spannende verkiezingen!

Lees meer
E-ticket per e-mail Gratis thuisbezorgd
 • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
 • Veilige en makkelijke betaalopties
 • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
 • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Tijdens deze exclusief voor NRC georganiseerde middag stapt u aan boord op De Prinses Amalia, het zeer luxe 5-sterren schip met meerdere dekken. Na de luxe inclusieve borrels en bites op het panorama top dek geniet u van een prachtig 360º uitzicht over de Maas. De ideale setting voor een lezing van Charles Groenhuijsen over de bijzonder belangrijke en spannende Amerikaanse verkiezingen.

Lezing over meeslepende verkiezingen
Charles Groenhuijsen (1954) is presentator, spreker en schrijver. In zijn nieuwste boek Alles gaat voorbij. Zelfs Donald Trump schetst Groenhuijsen een verrassend beeld van het Amerika van morgen en vertelt alles wat je moet weten over de hoofdrolspelers van de verkiezingen in 2020. Groenhuijsen: “Donald Trump is gestoord en gevaarlijk maar ook geniaal in zijn politieke
marketing”. Ondanks dat heeft Trump grote groepen kiezers van zich vervreemd, zoals vrouwen en ook jongeren. Onder gelovige Amerikanen zijn nog veel Trump aanhangers, maar de kerken in Amerika lopen leeg. Ondertussen leven de Democraten tussen hoop en vrees. Is Joe Biden met zijn 78 jaar in staat genoeg kiezers te trekken of voltrekt zich een tweede nederlaag en daarmee het ultieme rampscenario? Welke gevolgen hebben nog 4jaar Trump en wat zijn de gevolgen van een verzwakte Democratische partij in het Witte Huis? Groenhuijsen zal spreken over deze
ongelooflijk spannende verkiezingen!

U stapt aan boord van de prachtige Prinses Amalia voor een onvergetelijke middag op de Rotterdamse Maas. De Prinses Amalia had haar tewaterlating in 2019 en is een zeer luxe 5-sterren schip dat al uw verwachtingen zal overstijgen. Het interieur heeft een moderne en warme uitstraling met gebruik van uitsluitend hoogwaardige luxe materialen. Geniet van het uitzicht en uw luxe lunch op het comfortabele benedendek. Laat u bedienen aan de rijk gesorteerde bar en kom tot rust in een van de weldadige loungeplekken op het tussendek. Of waai uit op het royale topdek met een fenomenaal 360º panorama-uitzicht over de Maas. De ideale setting voor een rondvaart met lezing van Charles Groenhuijsen.

Programma

 18 Oktober 2020

 • 14:45 De Prinses Amalia ligt klaar
 • 15:00 - 15:15 Inscheping aan de Willemskade, Rotterdam
 • 15:15 - 16:15 Luxe bites & hapjes + Sightseeing
 • 16:15 - 17:15 Lezing Charles Groenhuijsen
 • 17:15 - 17:45 Gelegenheid voor drankjes + sightseeing
 • 17:45 Ontscheping aan de Willemskade

De vaarroute 

De route voert u langs al het moois dat de Rotterdamse skyline te bieden heeft. Laat u meeslepen langs onder meer:

 • De Rotterdam (Rem Koolhaas)
 • De Erasmusbrug
 • De Euromast
 • Het Witte Huis
 • Hotel New York
 • De Kubuswoningen
 • De Markthal
 • De Willemsbrug

Naast deze bezienswaardigheden laat de tocht u kennismaken met de magie van de grootste haven van Europa.

Praktische zaken

Uw E-ticket

Uw orderbevestiging van NRCwebwinkel.nl is tevens uw e-ticket.
Enkele dagen voor aanvang van de rondvaart ontvangt u een pre-departure mail met extra informatie omtrent de rondvaart.
In deze mail wordt gevraagd of u de meegezonden gezondheidsverklaring wilt invullen en overhandigen aan de bemanning tijdens inschepen om het inschepen te bespoedigen.
Lukt dit onverhoopt niet, dan zal de bemanning u vragen deze verklaring ter plekke in te vullen tijdens het inschepen.
Uw e-ticket is helaas niet inwisselbaar, echter wel overdraagbaar mocht u toch verhinderd zijn.

Routebeschrijving auto
●     Bestemming: Willemskade 85 te Rotterdam
●     Komend uit de richting Utrecht / Gouda (A12
●     A16 Ring Rotterdam Oost
●     Afrit 25
●     S107 richting Centrum
●     S100 richting Havens 160-200 / 176-200
●     route Parkeergarage Erasmusbrug

Waterbus
De Prinses Amalia is ook goed bereikbaar met de Waterbus. De halte bevindt zich direct naast de Prinses Amalia aanlegsteiger. Er zijn ook een aantal locaties waar u gratis kunt parkeren en verder kunt reizen met de Waterbus. Kijk voor meer informatie over de locaties op http://www.waterbus.nl/haltes/

Openbaar vervoer
Let op: het weekend van 21 / 22 / 25 /26 / 28 / 29 september zijn er werkzaamheden aan de trambaan en de haltes rondom de Erasmusbrug. Check voor uw vertrek de actuele informatie op ret.nl/omleidingen of maak gebruik van de RET Real Time App. Vanaf Centraal Station Rotterdam kunt u met de tram of de metro.

- Tram: Tramlijn 7. Uitstappen bij halte Willemsplein. Dit is tevens de eindhalte.
- Metro: Metrolijn D of E richting Slinge of Spijkenisse (De Akkers). Uitstappen bij station Leuvehaven. Vanaf hier is het ca. 5 minuten lopen naar de Prinses Amalia.

Parkeergelegenheid
Uw personenauto kunt u parkeren in de naastgelegen Erasmusgarage (willemsplein 100).
Parkeertarieven Erasmusgarage:
€ 0,50 per 15 minuten (06.00 - 22.00 uur) / € 1 per uur (22.00 - 06.00 uur). Dagtarief is € 20.
- Betaalmogelijkheden: contant, chipknip, pinpas of creditcard.
- Doorrijhoogte: 1.90 m.
- Via www.parkereninrotterdam.nl kunt u voordeelkaarten (€ 6 voor 5 uur of € 10 voor 10 uur) bestellen.

 

Veiligheid en toegankelijkheid

Veiligheid en toegankelijkheid

Uw veiligheid staat natuurlijk voorop, zeker in deze tijd en dat heeft onze grote aandacht. Wij hanteren een corona protocol met veiligheidsvoorschriften dat voldoet aan alle richtlijnen van de veiligheidsregio Rotterdam en het RIVM. Wij hebben daarnaast de capaciteit van de Prinses Amalia teruggebracht van 250 naar 70 personen, zodat u altijd anderhalve meter afstand kunt houden. De Prinses Amalia wordt zeer regelmatig schoongemaakt en er zijn te allen tijde desinfecterende middelen aanwezig. Er is ruim voldoende gelegenheid om uw handen te wassen in de hygiënische toiletten. De bemanning zal bij binnenkomst vragen naar uw gezondheid en u vragen om de getekende gezondheidsverklaring die wij u toezenden in de pre-departure mail in te vullen en te ondertekenen.

Toegankelijkheid

De Prinses Amalia toegankelijk voor rolstoelgebruikers, inclusief speciaal aangepast toilet. Ook de buitendekken zijn voor mindervalide gasten bereikbaar per rolstoellift. Mocht u een bepaald dieet volgen schroom dan niet dit aan ons door te geven middels een reply op de pre-departure mail. Aan boord van de Prinses Amalia zijn ruim voldoende toiletten aanwezig alsmede drinkwatervoorzieningen. Gezien de aard van de boottocht zijn huisdieren niet toegestaan.

Dieetwensen en / of allergieën

Het restaurant biedt u een culinaire ervaring op het water in de vorm van een luxe en uitgebreide lunch. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met duurzame streek- en seizoensproducten, die de keuken met passie voor u bereid. Warme en koude dranken kunt u ter plaatse en naar eigen smaak bestellen aan de rijk gesorteerde bar. Mocht u allergiën of andere dietwensen hebben, kunt u dit aangeven door te reply-en aan de organisatie op de pre-departure mail.

Back to top