Online college Hyperhedendaags

Adviesprijs 149,00 Speciale prijs 124,00
17% Korting
Op voorraad
SKU
21AT0018
 • Kom alles te weten over het landschap van de meest actuele kunst van 2000 tot nu in tien online colleges
Lees meer
Gratis thuisbezorgd
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Veilige en makkelijke betaalopties
 • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
 • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Meer informatie:
Productomschrijving

Hyperhedendaags - Kunst in de eenentwintigste eeuw

 • Kom alles te weten over het landschap van de meest actuele kunst van 2000 tot nu
 • Wat voor stromingen en tendensen zijn er nu al te onderscheiden? Welke namen maken het verschil? En wat gebeurt er in Nederland?
 • 10 online colleges, ieder college bestaat uit 4 blokken
 • 10 overzichtelijke thema's 
 • Kijk op je eigen moment, 10 uur kijkplezier
 • Af te spelen op je computer, tablet en telefoon

In deze uitgebreide reeks Hyperhedendaags word je meegenomen door het landschap van de meest actuele kunst van 2000 tot nu. Wat voor stromingen en tendensen zijn er nu al te onderscheiden? Welke namen maken het verschil? En wat gebeurt er in Nederland?

In tien hoofdstukken worden tien thema's onderzocht met leuke, leerzame, spannende en verrassende invalshoeken waarbij kunstenaars uit verschillende disciplines van over heel de wereld de revue passeren. Aan het eind van elk hoofdstuk wordt één kunstenaar in zijn geheel belicht, in relatie tot het thema van de les.

Vanuit de prachtige galerie GRIMM aan de Keizersgracht in Amsterdam neemt kunsthistoricus Aldwin Kroeze je mee naar recent werk van oudgedienden en naar spraakmakende eerste stappen van jong talent. De docent reikt je fijne handvaten toe waarmee u goed voorbereid uw eigen visie op moderne kunst kunt vormen. Na deze reeks keer je volledig op de hoogte terug naar het 'normale' leven.

Hoe werkt het?

Na je aankoop ontvangt je binnen 30 minuten een e-mail van de Vrije Academie. Daarmee kun je doorlinken naar de bestelpagina op de website waar je de ontvangen code kunt omzetten in een inschrijving en direct de gekozen reeks kunt bekijken. Na aankoop zijn de video's drie maanden beschikbaar

Je docent

Aldwin Kroeze

Drs. Aldwin Kroeze is een onwaarschijnlijke duizendpoot en meesterverteller. Drie opleidingen, talloze specialisaties en activiteiten in binnen- en buitenland maken hem, in combinatie met zijn aanstekelijke bevlogenheid, tot een geliefd spreker. Aldwin Kroeze legt veel nadruk op de context waarin kunst is ontstaan. Waarom maakt een kunstenaar op een bepaald moment op een bepaalde plek een bepaald werk, en hoe moet dit zijn geweest voor de mensen uit die tijd.

Voor de uitvoering van deze cursus werkt NRC Webwinkel samen met Vrije Academie. Deze samenwerking bestaat sinds 2011. Als onderwijsinstituut dat sinds 1990 bestaat biedt Vrije Academie NRC het netwerk en faciliteiten om cursussen van een hoog niveau mogelijk te maken.

Inschrijven

Back to top